Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez mennyire tolakodó egy lánytól? Ez már nyomulásnak számít?
Van egy pasi, aki tetszik több hónapja. Egyszer még neten elhívtam valamerre (konkrétumot neki sem írtam), de akkor beteg volt, utána már nem próbálkoztam nála ill. egyszer masszírozni kezdtem, de elég hírtelen, aztán ő el is húzódott tőlem, mellesleg elég vörös lett. Később pletyka szinten hallottam, hogy lett barátnője, de ez nem is biztos, sosem beszélt róla, meg már lehet, ha volt sincs neki. Ezek után két hónapig elvoltunk egymás mellett, nem kimondottan kerestem a társaságát, ő sem az enyémet. Hozzáteszem pár hete írtam rá face-n, nem válaszolt, másnap mondta későn vette észre, már nem voltam fent (sztem csak kitalálta, talán nem akart megbántani, bár nem vagyok biztos benne, lehet tényleg későn látta meg). Ha most ismét ráírnék, elhívnám vásárolni (tudom menne, csak nem talált partnert) az nyomulásnak számítana? Személyesen már nem fogunk találkozni, és sztem, ha ráírok biztos tudni fogja, azért, mert tetszik nekem. Még sosem volt pasim, és elég kínosnak érzem, hogy ennyire nyomulok, ill. nem is vagyok vele tisztában ez mennyire számít nyomulásnak. Ha bejövök neki úgyis eljön, máshová meg nem is nagyon tudnám hívni, mozi, séta, kávézás még egyértelműbb lenne sztem. Bár ha azt írná nem akar vásárolni, rákérdezhetnék, hogy máshová, állatkert ,vagy vidámpark, vagy valami? Vagy szerintetek már-már szánalmasan nyomulnék rá?
Főként 20 év felletti pasik válaszát várnám, de fiatalabbak is írhatnak, előre is köszi!
21/L
ezzel csak az a baj, hogy ha nyomulsz nem foglak megbecsülni.
akkor úgy fogom venni, hogy könnyen jött-könnyen ment. érted?
ha már nyomulni akarsz akkor hívd el sütizni vagy teaházba. ez totál átlátszó (hiszen csöndes hely, egész végig egymást nézni, beszélgetni.. lerí róla a randi)
és ha ezt is visszautasítja akkor hagyd békén.
sok ember nem képes más embert megbántani azzal, hogy figyu, bocs, de nem jössz be!
hanem szarakodnak azzal, hogy húú most beteg vagyokm, húú nem voltam net közelben, húú fáradt vagyok, vizsga időszak, magam alatt vagyok, elhagyott a párom még nem hevertem ki, hát még gondolkozom rajta, majd talán máskor, stb.
ezek mind mind nemet jelentenek.
összegezve: nő sose kezdeményezzen.
szerintem.
23f
/nálam 1 csaj kezdeményezett.. két hónapot se bírtunk ki.. előjött pár probléma és nem akartam energiát fektetni abba, hogy megoldjuk inkább otthagytam a f*szba.
most van egy lány akinél én kezdeményeztem, tele vagyunk problémákkal és mindet egytől egyik megoldjuk.. ha szenvedve, ha sírva de megoldjuk és együtt maradunk és a kapcsolatunk minden eset után mélyebb lesz./
na ez a különbség a két lány közt:)
Ő tényleg beteg volt akkor, tudtam róla, műtötték.
Jah, és én pont nem akarok nyomulni, azért nem tudom ez mennyire számít annak, bár jó lenne, ha tudná mivan, mert egy baráti vásárolgatás sem tenne jót, ha ő nem akarna semmit, bennem meg csak reményt keltene.
akkor válaszolok még tovább.
maradjunk a fent említett esettanulmánynál.
a lány aki bepróbálkozott/kezdeményezett nálam, azt a húgomon keresztül tette.
annó a húgom rám ír msn.. hogy:
jelöld már vissza a lányt iwiwen mert engem b*szogat, hogy a bátyám mért nem jelölte még vissza.
nos bevallom, a lányt 1x láttam életemben és ilyenkor automatán leszarom ki-hogy jelölget.
aztán mondta, hogy azért tette a jelölgetést mert tetszem neki.
ekkor már ez a jelölős buli nyomulásnak számított nálam és abból is a rosszabbik fajtának.. mert a húgomat használta közvetítő eszközként, hogy közölje szándékait.
ennek ellenére adtam a dolognak egy esélyt. kissé átlagon aluli külsejű lány volt ezért elővettem az aranyszabályt:
aki szép az hülye, aki csúnya az okos.
(külső-belső értékek összefüggése, értem?)
na és adtam neki egy esélyt, hogy hát lássuk, ismerjük ŐT meg.
hát nem jött össze, mint írtam jöttek a problémák én pedig nem becsültem őt meg. ennyi
összegezve:
az én nyomulási ingerküszöböm elég alacsony:D
bármit is csinálsz amiről ő felfogja, hogy te mit akarsz az már "nyomulás".
viszont ha meg nem kezdeményezel akkor semmi se lesz:D
húha.. ördögi kör mi?:D ha kezdeményezel lesz vmi de kitudja miféle.. ha nem akkor nem lesz semmi!:P
szép kis világ.
ui.: az én esetem után ne általánosíts! lehet a csávóka nem hagyna el és megbecsülne még így is.
csinálhatnád azt hogy mondod neki egy meleg nyári napon
hogy fagyizatok
de ugy hogy beszlgetsz vel párperce és mondod hogy de jó lenne most fagyizni
mit szólsz hozzá megyünk ?
vagy valami hasonló
Ne hallgass a 13:51-re!
IGen is a csajok is kezdeményezhetnek. Ne csak az elvárásokat állítsák már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!