Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez mennyire tolakodó egy lánytól? Ez már nyomulásnak számít?
Van egy pasi, aki tetszik több hónapja. Egyszer még neten elhívtam valamerre (konkrétumot neki sem írtam), de akkor beteg volt, utána már nem próbálkoztam nála ill. egyszer masszírozni kezdtem, de elég hírtelen, aztán ő el is húzódott tőlem, mellesleg elég vörös lett. Később pletyka szinten hallottam, hogy lett barátnője, de ez nem is biztos, sosem beszélt róla, meg már lehet, ha volt sincs neki. Ezek után két hónapig elvoltunk egymás mellett, nem kimondottan kerestem a társaságát, ő sem az enyémet. Hozzáteszem pár hete írtam rá face-n, nem válaszolt, másnap mondta későn vette észre, már nem voltam fent (sztem csak kitalálta, talán nem akart megbántani, bár nem vagyok biztos benne, lehet tényleg későn látta meg). Ha most ismét ráírnék, elhívnám vásárolni (tudom menne, csak nem talált partnert) az nyomulásnak számítana? Személyesen már nem fogunk találkozni, és sztem, ha ráírok biztos tudni fogja, azért, mert tetszik nekem. Még sosem volt pasim, és elég kínosnak érzem, hogy ennyire nyomulok, ill. nem is vagyok vele tisztában ez mennyire számít nyomulásnak. Ha bejövök neki úgyis eljön, máshová meg nem is nagyon tudnám hívni, mozi, séta, kávézás még egyértelműbb lenne sztem. Bár ha azt írná nem akar vásárolni, rákérdezhetnék, hogy máshová, állatkert ,vagy vidámpark, vagy valami? Vagy szerintetek már-már szánalmasan nyomulnék rá?
Főként 20 év felletti pasik válaszát várnám, de fiatalabbak is írhatnak, előre is köszi!
21/L
Sztem se hallgass rá! Minden lány ugyanolyan? Nem. És minden fiú sem. Neked kell tudni, hogy ő olyan-e, aki nem becsülne, ha te kezdeményeztél. Írjál neki, hogy segítenél neki a vásárlásban, hogy cserébe ő is segítsen neked + néha megállhattok pihenni egy málnaszörp mellett...
Ha nemleges a válasz, vagy (ami helyette gyakoribb)terel, akkor hagyd.
"a lány aki bepróbálkozott/kezdeményezett nálam, azt a húgomon keresztül tette.
annó a húgom rám ír msn.. hogy:
jelöld már vissza a lányt iwiwen mert engem b*szogat, hogy a bátyám mért nem jelölte még vissza."
Azért az éretlen tini p.csák infantilis nyomulása, hogy idősebb pasit szerezzenek maguknak, hogy felvághassanak a barátnők és egy komoly csaj kezdeményezése (igazi kezdeményezés, nem olyan, amit a csajok annak hisznek, de nem az) igen komoly különbségek vannak.
lehet igazad van. nekem csak az infantilis p*csák nyomulásával dolgom.
de azért csak finoman a lány kezdeményezéssel... kérlek:S
ajánlom, hogy olvasd el a fájdalom arcai című könyvet csernustól.
vagy ha nem olvasod el akkor szimplán tedd meg és hívd el! a halálos ágyadon ne azon gondolkozz, hogy vajon mi lett volna ha... mi lett volna ha nem félek a fájdalomtól....
akkor már késő lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!