Ez nyomulásnak számít?
van egy fiúm akit már többször láttam, és úgy döntöttem kevesebb mint egy hete hogy bejelölöm facebook-on. bejelöltem, ő visszajelölt és még aznap írtam neki...én 15 vagyok, ő meg 20.
mindig szoktam neki írni, de a beszélgetésekben általában én kérdezősködök róla..ő meg csak válaszol..mondta már hogy "milyen fiatal" vagyok..lehet ezért nem érdeklődik annyira...de mindig azonnal válaszol..és állítólag nem zavarom őt :D
ő nem szokott írni nekem, mindig én kezdem a beszélgetést.
akkor ez most nyomulás? mit gondolhat ő?
Nézd nem akarlak lenézni mert 15 éves vagy, de nem igaz, hogy neked a dolog nem nyilvánvaló; jelek tömkelegét sugározza annak érdekében, hogy kifejezze az érdektelenségét. Mindazonáltal ha te kezdeményezel, hivatkozik a korodra, és csak arra válaszol amit kérdezel tőle, egyértelmű jele annak, hogy nem akar tőled semmit.
Továbbá azért válaszol, hogy ne legyen bunkó veled :) Ez nem nyomulás, viszont minden kétséget kizárva kellemetlen, voltaképpen "ciki". Szóval ha teheted, akkor sürgősen felejtsd el, és találj valaki mást! Saját tapasztalatból mondom, mert egyszer velem is előfordult ilyen, hogy csak én tanúsítottam érdeklődést, amire elég gyenge volt a visszajelzés, ezért nem is sokáig váratott magára a továbblépésem :)
Fel a fejjel és sok sikert! 19/F
köszi a válaszokat :)
pedig..nekem ő nagyon tetszik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!