Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi számít nektek nyomulá...

Fiúk! Mi számít nektek nyomulásnak, rámenősségnek?

Figyelt kérdés
Volt már közületek olyan, aki csak azèrt nem írt vissza a kiszemelt lánynak, mert nagyon szerette, és tudja, hogy a lány is viszont szereti? Írhat ilyenkor a lány? Ez nyomulásnak/rámenősségnek számìt, ha közösségi oldalon merünk ìrni a fiúnak? Szemtől szembe meg elpirulunk, zavarban leszünk, várunk a fiúra, hogy ő jöjjön, aki mosolyogva odajön, és nagyon kedves, viszont zavarban van ő is.

2014. aug. 26. 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
A merünk elpirulunk és többit simán átirhatad volna merek vagy elpirulokra vagy kétszemély vagy egyben ?
2014. aug. 26. 08:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Közösségi oldalon merek, amikor látom, elpirulok, de ő is.
2014. aug. 26. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet, nem számít nyomulásnak, és szedjétek össze magatokat aztán végre beszéljetek, és ha tényleg szeretitek egymást, úgyis kialakul, aminek ki kell
2014. aug. 26. 08:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 2.válaszoló:)) egyébként régebben mindig ő írt, csak mostanában van ez....
2014. aug. 26. 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Volt hogy én se metrem írni mert én nem tudtam hogy tetszem e neki de ha neked tetszik až a srác érdemes megprobálni lehet hogy a gyerek azt hiszi hogy nem tetszik neked és fél írni de ne alázkodj met elötte ha írsz až szerintem nem nyomulás
2014. aug. 26. 08:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben:)) akkor már is írok neki, és köszi:)
2014. aug. 26. 08:43
 7/10 A kérdező kommentje:
egyébként régebben mindig azt írta, h sosem zavarok... csak most vmi lett... akkor érzést tagad? van ilyen? miért jó ez?
2014. aug. 26. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de velem ugyan ez van most. Ma úgy leszek ha ő nem ír én sem. 2 hete folyamatosan beszélünk, jó lesz egy kis szünet. :D (és amúgy is én csak barátkozni akartam, ő akar többet)
2014. aug. 26. 10:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Mi is megbeszéltük, továbbra is jò barátok vagyunk:)

annak viszont vannak jelei, ha mind2 fél többet akar, csak félnek:$$ :/

sztem a fiúnak kéne írnia, mert èn is vmikor féléves szünetet hagytam, mert nem vagyok nyomulòs, rámenős.

Sztem ha a fiù látja, többet akar a lány, az azért van, mert èrzi, h a fiù is... *-* ezért jó, ha a fiù továbbra is ír/válaszol neki, mert elvégre jò barátok, nem?:P :$$$

2014. aug. 26. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Irkáljatok. Has beszélni nem tudtok, kérd meg a kezét Facebookon.
2014. szept. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!