Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha mindennap ráírok a csajra...

Ha mindennap ráírok a csajra aki tetszik azt nyomulásnak veszi? Haladjak lassabban?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem veszi nyomulásnak be bejössz neki. :)
2014. ápr. 21. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
-be
 3/6 anonim ***** válasza:
+ha
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ezzel inkább az ellenkezőjét éred el, persze ha 120% hogy bejössz neki, akkor jó, de ha nem vagy biztos benne, inkább lassabban haladj, meg élőben beszélgessetek, sokkal hatásosabb
2014. ápr. 21. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg hívd el egy randira ;) azzal számára is érthetővé válik és ha nem akkor nem kell hetekig egymás agyát húzni fb-on, vagy máshol :D
2014. ápr. 21. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak facebookon szoktatok beszélni és esetleg élőben még nem is találkoztatok akkor ne hívd hamar randira. Engem nagyon elriaszt az amikor valaki elkezd velem levelezgetni és azután, hogy megtudja, hogy éves vagyok az a következő kérdése, hogy találkoznék-e vele. Nekem ennél több kell. Miután már tudjátok egymás érdeklődési körét azután hívd randira.
2014. ápr. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!