Ha az ember normális akkor az már baj?
Egyetértek, mi irányítjuk. Ezért szabadon alkalmazkodhatunk a környezetünkhöz is.
aki lány létére itt sirdogál, hogy a kutyának nem kell az szinte biztos
1. nem öltözik csinosan 2. nem tud sminkelni sem a hajról nem is beszélve. Mert lehet nyűglődni és magunkat fényezni, hogy mi vagyunk a normálisak, de egy előnytelen hacukában és külsővel nem leszünk vonzóak és kész. Önáltatás ez az "én vagyok a normális".
3. Nem tud viselkedni. Flörtölni, mozogni, őszintén mosolyogni, stb... 4. Tényleg játsza a szendeszüzet. Nem kell mindenkivel lefeküdni de A: ismerni a saját szexuális igényeinket B: valamilyen szinten kifejezni azt viszont kötelező!
Aki teljesen aszexuális légkört teremt maga körül, az ne is csodálkozzon ha a kutya nem lát benne vonzó partnert.
Szóval igen, abszolút egyetértek, a saját sorsunk kovácsa vagyunk. Tessék nőnek lenni és lesznek érdeklődő férfiak is.
+1 észrevétel: Az egyik kommentelőnek biztosan igaza van aki azt írta, hogy tuti kinézte már 1-2-3 srác de vagy a lány nem veszi észre őket vagy már kikosarazta őket.
Gondoljuk el, hogy ül egy tök átlagos "szürke egérke" akit már kinézett egy másik srác aki szintén ilyen "jajj idenézett most mit csináljak" plusz zéró testbeszéd, mert annyira aszexuális a légkör és mentalitás, hogy egy szemezés sem lesz sosem, nah azok hogyan fognak egymásra találni? Kb: sehogy? :D
Aki "nem kell senkinek" az alaposan elemezze végig hol rontja el (jellemzően külső és viselkedés és félszegség) és tessék felöltözni, tessék megtanulni kommunikálni, tessék társaságba járni, nyitottnak lenni, tessék felvállalni, hogy nemileg érett pártválaszós egyedek vagyunk és nem begubózni és játszani az "én vagyok a normális" hercegnőt, mert nem normális leszel tőle csak egy lúzer.
Nem vagyok a korosztályod (27/F) ezért csak általánosságban tudom leírni a saját nézeteimet. Szerintem nincs olyan nő akit senki sem vesz észre. Olyan van, aki várja a herceget, közben pedig lepattint több srácot aki bepróbálkozik nála.
Arra nem túl rég jöttem rá miért szeretik a "rosszkislányokat" a férfiak. Én világ életemben a jókislányok társaságát kerestem, velük ismerkedtem, stb. Soha egy csókot sem sikerült kapnom, évekig tartó "lehetsz a haverom" meg közöny van csak részükről. Ridegség. Ebbe belefárad az ember. Egyoldalúan nem lehet szeretni...... én csináltam nem egyszer de semmi jó nincs számomra benne. A jókislányok általában képtelenek viszonozni bármit. A szeretet persze nem kér viszonzást, de mi is emberek vagyunk, nekünk is jól esik. Épp ez a vonzó a "rosszkislányban"... hogy közvetlen, nyitott, beszédes, férfinak érezheted magad mellette mert férfiként kezel. Flörtöl, mosolyog, megérint.... nem játssza az elérhetetlent. Néha persze, hogy a sok jégkirálynő után vonzóbb egy ilyen nő. Teljes mértékben érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!