Hogy érhetném el, hogy akár rám nézzen?
Egy jó ideje azon kaptam magam,hogy sokat sandítok hátra az egyik osztálytársamra,aztán észrevettem,hogy ha a közelemben van, gyorsabban ver a szívem,folyamatosan figyelem a mozdolulatait a mimikáit és sokszor mosolyodok el rajta..Eddig nem igazán voltam szerelmes,mert elvonta a figyelmem a tanulásra való koncentráció,szóval hidegen hagyott a téma,egészen eddig. Nem akartam,hogy többet érezzek iránta,mint barát vagy osztálytárs (egyébként is ritkán beszélünk,szinte elmegyünk egymás mellett),de ezt nem tudtam befolyásolni! Egyébként alig foglalkozik velem..Szinte mindig a régebbről ismert menő haverjaival lóg,engem pedig,mint a legnagyobb strébert az osztályban észre sem vesz.
A barátaim folyton dícsérnek,hogy különleges személység vagyok,szerintük "gyönyörű" vagyok,intelligens,okos,és kedves.. És azt is hallottam tőlük,hogy elérhetetlennek tűnök a fiúk számára.Mindez jól esik,de túl kicsi az önbizalmam.
Tudnátok olyan tippeket mondani,amik segítenének "észrevehetőnek" tenni??
Köszi előre is.
igen leszólítod a fiút. hasonló volt a helyzet velem is 4 éve :D
én sose veszek észre egy lányt csak ha ÉN akarom, szándékosan, és az pedig már az ELSŐ találkozásnál kiderül, hogy akarom-e vagy sem.
szerintem baromira kiábrándító mikor valaki próbál imponálni de arra se veszi az erőt hogy na odajöjjön vagy valami.
egy fontos szabály van az életben:
"Ha akarsz valamit teszel érte, és nem várod a sült galambot".
Köszönöm a tanácsokat,elgondolkodtatóak.
A helyzet pedig jelenleg az,pont most,ebben a pillanatban láttam meg,hogy együtt van valakivel..Eddig nem volt feltételezhető,hogy összejön avval a bizonyos lánnyal,szóval ez most nem esett jól.
Most kicsit magam alatt vagyok..
Nem gondoltam volna,hogy ezt pont most tudom meg. Mendezek mellett azért köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!