Hol tudnék férfi párral ismerkedni lányként?
Nem hiszek annyira a társkeresőkben, de én nagyon szeretnék megismerni egy biszex férfipárt, ami nem könnyű. Esetleg meleg oldalakon próbálkozzak?
20/L
Első, téged valószínűleg nem az eszedért szeretnek, meleg oldalakon sokszor előfordulnak biszexek is szerintem.
Nem 2 különálló hetero pasit szeretnék, hanem ha ők is foglalkoznának egymással.
Hát, nem hangzik valami egyszerűnek, de biztos az.
Én gondolkodtam már ilyenen, hogy egy párba, ahol egy pasi és egy csaj van, be szállnék és mindkettőt megdugnám, meg ilyenek. De nem keresgéltem a témában, csak fantázia szintjén. A szerint elsőnek te csak néznéd, ahogy a másik pasi engem kényeztet, majd el kezd szopni. Aztán te is be kerülnél, és én nyalnálak vagy ujjaználak közben.
Szerintem különben meg marad fantáziának...(ehhez tetszeni kéne mindkét szereplőnek és ők is egymásnak és hely szerzés és macera macera hátán...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!