Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem merek oda menni a...

Ha nem merek oda menni a nőkhöz ismerkedni akkor nem is vagyok igazi férfi? 25f

Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Pontosan
2014. dec. 22. 13:35
 2/8 anonim válasza:
De miért félsz a néniktől kisfiam?
2014. dec. 22. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű dolog, de rá kell szánnod magad. Amúgy attól még nem kell magad leírni, hogy félénkebb vagy. Szóval attól még lehetsz igazi férfi, hogy annyira nem megy az ismerkedés.
2014. dec. 22. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Én meg ahogy mondtam már sokat, utcán ismerkedés nem mindenkinek megy... Meg miért menjek oda egy vadidegnesz akinek a nevét se tudom, sőt semmit róla...

Ott a munkahely, az egyetem az egyéb tanulmányok, baráti társaságba lányok. Ha alapjáraton barátkozni nem tudsz a nőkkel az már viszont bajos

2014. dec. 22. 13:43
 5/8 A kérdező kommentje:
meló helyen sok csaj van.És még sincs senkim.Sajna nem értek a nőkhöz.Oda menni meg nem merek egyhez de.Nem tudom mikor mit kéne mondani?
2014. dec. 22. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy mit kellene mondani. Ha valaki szimpatikus, akkor keresed a társaságát, beszélgetsz vele akármiről. Ha bejössz neki, akkor ő is fogja valamilyen szinten irányítani az eseményeket.
2014. dec. 22. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Pedig nem nagy ügy. Én is megtanultam. Bár már előre tudom, hogy azonnal negatív reakciókat fog adni hiszen fertelmesen ocsmány jelenség vagyok, szóval inkább csak a saját lelkiismeretem megnyugtatása érdekében próbálkozom.
2014. dec. 22. 14:23
 8/8 A kérdező kommentje:
volt olyan hogy tetszett valaki és mégse mertem a társaságához oda menni.Lehet hogy ez a sorsom.Pedig tényleg nem tudom mit kéne mondani.
2014. dec. 22. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!