Mit gondoltok, ha a lány családja tehetősebb, a fiúékénál?
Tehát nincs semmi problémám még, de azon gondolkozom, mik lehetnek ennek a jövőbeni következményei... persze én sem van "szegény" de még így is nagy a különbség. Nem szenvedek kisebbségi komplexusban, csak gondolkozok a témán...
Ötletek?
elírtam bocsi, tehát konkrétan "Mi" sem vagyunk szegények. Jómagam is "harcolok" hogy fentebb jussak. Tehát valahogy a középosztály/a felső 30%,
A szülői oldal ami szerintem problémásabb. Bár lehet csak én lihegem túl.
Előbb-utóbb lesznek problémák. A lány szülei bármikor nekiállhatnak sértegetni a "méltóságon aluli" prosztó csávót, hogy mit keres itt és takarodjon már. Aztán beindul az ellenkampány és addig beszélnek a fülére a csajna amíg meg nem tálja a koszos proligyereket... Jól ismerem ezt már!
Ez akkor lehet jó ha a csaj őrült és a csávó is és elteszi apcit és anyucit láb alól örökölnek ezermilliárd pénzt amiből elmennek jó messzire és luxusban "tengetik" fentmaradó 50 évüket.
hát azért eléggé determinálja a származás, hogy az ember mennyire intelligens ,a környezetnek nagyon nagy a szerepe az ember ízlésének kialakulásában
ezért nem szerencsés ha gazdagék 14 éves lánya becsatlakozik valami srácon keresztül a helyi rokker életművészekhez
simán lehet így csúszni társadalmi osztályokat és nem felfelé
tehát nem gondolom, hogy a pénz lenne a lényeg, inkább a kultúra amit a nevelésbe be lehet vinni az hiányozhat esetleg és leginkább ezt nem szeretik a gazdagabb lányok szülei, nem szeretnék ha a lányuk lecsúszna
Ráhel svájcban tanul. (amit egyébként én falusi akárki is megtehetnék simán, mert van az az ösztöndíj, csak nem beszélek se németül, se tehetséges nem vagyok a keresett szakterületeken ).
Te mit tudnál felmutatnia családjának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!