Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok, ha a lány...

Mit gondoltok, ha a lány családja tehetősebb, a fiúékénál?

Figyelt kérdés

Tehát nincs semmi problémám még, de azon gondolkozom, mik lehetnek ennek a jövőbeni következményei... persze én sem van "szegény" de még így is nagy a különbség. Nem szenvedek kisebbségi komplexusban, csak gondolkozok a témán...

Ötletek?

2015. jan. 5. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha normális, értelmes emberekről van szó akkor nincsenek semmiféle következmények. Kit érdekel, ki a tehetősebb?
2015. jan. 5. 20:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Te lenni english too? Jah amúgy nekem is ilyen barátnőm van,nehezebb megszerezni őket de sokkal tartósabb kapcsolat :)
2015. jan. 5. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Semmit. Nálunk is ez a felállás, és mégis a sráccal vagyok. Ő dolgozik, és majd ha összeköltözünk, akkor úgysem az ő vagy az én családi anyagi háttér lesz a fontos, hanem az, amit ő meg én össze tudunk spórolni.
 4/14 anonim ***** válasza:
Hogy a fiú jól járt. Ezt a mondatot nem értem. "Persze én sem van "szegény" de még így is nagy a különbség.
 5/14 A kérdező kommentje:

elírtam bocsi, tehát konkrétan "Mi" sem vagyunk szegények. Jómagam is "harcolok" hogy fentebb jussak. Tehát valahogy a középosztály/a felső 30%,

A szülői oldal ami szerintem problémásabb. Bár lehet csak én lihegem túl.

2015. jan. 5. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb lesznek problémák. A lány szülei bármikor nekiállhatnak sértegetni a "méltóságon aluli" prosztó csávót, hogy mit keres itt és takarodjon már. Aztán beindul az ellenkampány és addig beszélnek a fülére a csajna amíg meg nem tálja a koszos proligyereket... Jól ismerem ezt már!

Ez akkor lehet jó ha a csaj őrült és a csávó is és elteszi apcit és anyucit láb alól örökölnek ezermilliárd pénzt amiből elmennek jó messzire és luxusban "tengetik" fentmaradó 50 évüket.

2015. jan. 5. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:

hát azért eléggé determinálja a származás, hogy az ember mennyire intelligens ,a környezetnek nagyon nagy a szerepe az ember ízlésének kialakulásában

ezért nem szerencsés ha gazdagék 14 éves lánya becsatlakozik valami srácon keresztül a helyi rokker életművészekhez

simán lehet így csúszni társadalmi osztályokat és nem felfelé

tehát nem gondolom, hogy a pénz lenne a lényeg, inkább a kultúra amit a nevelésbe be lehet vinni az hiányozhat esetleg és leginkább ezt nem szeretik a gazdagabb lányok szülei, nem szeretnék ha a lányuk lecsúszna

2015. jan. 5. 20:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Semmit. A jelenlegi barátnőm családja is igen tehetős, az egyik exem családja pedig konkrétan milliárdos volt.
2015. jan. 5. 20:40
 9/14 A kérdező kommentje:
No csak nem Ráhel volt? :D
2015. jan. 5. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Ráhel svájcban tanul. (amit egyébként én falusi akárki is megtehetnék simán, mert van az az ösztöndíj, csak nem beszélek se németül, se tehetséges nem vagyok a keresett szakterületeken ).

Te mit tudnál felmutatnia családjának?

2015. jan. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!