Fehér fiúk! Mekkora hátrány, ha egy fehér lány nem kedveli túlságosan kis Grofo-t stb?
Figyelt kérdés
Ettől még lenne esélye a lánynak nálatok?Meghallgatja ,ha kell,de nem szereti.2015. jan. 5. 19:45
11/24 A kérdező kommentje:
mert tudom, hogy a roma fiúknál hátrány.ezért emeltem ki ,hogy fehér.
2015. jan. 5. 19:50
12/24 anonim válasza:
Jájj csáje rásszistá vágy more?
Amúgy meg örülök neki ha nem szereti.
13/24 anonim válasza:
Nem hátrány de azért beülsz az A8-asba?
16/24 anonim válasza:
Az a kapcsolat, ami azért fut zátonyra, mert a lány nem szereti kis Grofót, na az a kapcsolat már eleve defektes volt.
17/24 anonim válasza:
Hát nálam nem hátrány, ha értelmes a lány, és nem hallgat ilyen szemétre való zenéket.
18/24 anonim válasza:
Nem tudom lehetséges ez, ez egy valós szakítóok lenne? Remélem egy ember sem annyira szűk látókürű, hogy valaiknek hátrányként említi, ha xy (helyettesítsük ide be Kis Grofót)zenéjét nem szereti.
19/24 anonim válasza:
Beül a kis grofo az a8- asba
Mi kell a nőknek azt mindig tudja !
20/24 anonim válasza:
na és nálad hátrány-e ha black metálos vagyok?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!