Honnan tudom, hogy bejövök egy srácnak?
Figyelt kérdés
Lányoknál is megvannak ennek a jelei, fiúknál is van ilyen? Miből következtethetek arra, hogy tetszem egy srácnak?2015. jan. 4. 21:54
2/5 anonim válasza:
Vagy folyton téged néz, vagy nem is mer rádnézni. Vagy folyton mosolyog rád, vagy elnyomja. Vagy közeledik hozzád, vagy nem mer... :) Mi is bonyolultak vagyunk, nehogy azt hidd. :)
3/5 anonim válasza:
Ha nekem valaki tetszik, akkormegpróbálom keresni a tekintetét, de ennek az ellenkezõje is lehet, ha zavarban van.Plusz rossz szokásom hosszasan nézni a kiszemeltem száját, mikor hozzám beszél, ezt tudom, hogy mások is csinálják.
Ha sokat kérdez, alapból nem nagydumás, de hosszasan válaszol az is jel lehet.
Meg millió más is, ugyan úgy, ahogy lányoknál is.
4/5 A kérdező kommentje:
lassan bonyolultabbak mint mi :/ de köszi a választ:) jöhetnek még tippek.:D
2015. jan. 4. 22:14
5/5 anonim válasza:
Ez a fiunak a személyiségétől is függ... Valaki szégyenlős akkor az nem fog egyböl odamenni beszelgetni. De ha nem akkor meg mindig probal egyre többször veled beszelni, együttlenni. Mosolyog. Hajra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!