Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek bejövök a srácnak?

Szerintetek bejövök a srácnak?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem de nem tudom hogy bejövök e neki.Olyan volt a munkája hogy mellette tudtam állni segíteni neki több napon keresztül.Sokat beszélgettünk de nem tudom hogy csak barátként tekint e rám.Amikor beszéltünk mindig közel hajolt,hozzám ért meghallgatott és még napokkal késöbb is emlékezett arra amit mondtam neki..Szivemnek hívott egyszer utána meg már a hugának.Segítsetek! (csak értelmes válaszokat)

2014. aug. 15. 19:55
 1/7 ElnökÚr ***** válasza:
Be akarja tenni. Ne komplikáld túl!
2014. aug. 15. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
először csajának akart de ezt nem jól reagáltad ezért csak hugi lettél..
2014. aug. 15. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
És hogy tudnám elérni hogy megint inkább a barátnőjének akarjon mint a hugának? (kérdező voltam)
2014. aug. 15. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy kacérkodsz vele egy kicsit.
2014. aug. 15. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. aug. 15. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

nem van olyan srác az ismerőseim közt, nem is egy, aki minden lányt, akivel jóban van drágámnak, életemnek hív, nagyon jó fej velük, figyelmes, mégsem akar tőlük semmit "úgy", csak egyszerűen ilyen a stílusa, az emberekhez való hozzáállása.

lehet, hogy nálatok nem így van, nem ismerem a helyzetet, csak gondolta, elmondom, hogy ez is egy lehetőség.

23L

2014. aug. 15. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem.A barátnőim ahogy elmeséltem nekik a történetet azt mondták,hogy ne adjam fel mert ahogy ők látták szerintük a srác is érez irántam valamit csak még lehet hogy ő maga sem tudja.(ez nem tudom mennyire hangzik hülyén) hát remélem,hogy több is kisülhet ebből.Mondjuk nálunk ez a szivemezés az nem volt folytonos csak egyszer hívott úgy.Múltkor moziba is akarta,hogy menjek vele (adott volna mozijegyet)csak nem értem rá.Ezért nem értem szerette ha ott voltam mellette csak tényleg nem tudok rájönni,hogy csak barátilag e vagy sem.De azért köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. aug. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!