Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valyon bejövök a srácnak?

Valyon bejövök a srácnak?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel minden nap beszélek és folyton olyanokat mond, hogy biztos aranyosan csinálod ezt, biztos cukin csinálod azt. Mivel ilyeneket mondott múltkor mondtam, hogy találkozzunk....találkoztunk és ott is kedves volt. Viszont nem történt semmi csak puszi volt az is csak elköszönésnél. De úgy alapból azt vettem le, hogy tetszem neki. Mondjuk egy dolog zavart. volt amikor beszélgettünk a szemébe néztem és akkor egyre meszebb ment...ez lehet ilyen testbeszéd dolog és lehet csak rosszul ertelmeztem a jeleket es nem jovok be neki csak nem akart elkuldeni? vagy nem tudom segítsetek megmondani hogy akkor mit is szeretne tolem vagy hogy mit kene tennem mert nekem bejon nagyon ez a srac...(mondjuk mar megbeszeltunk egy ujabb talalkozot amit o szeretett volna es mondta hogy most sok puszit szeretne tolem kapni..bar lehet hogy tenyleg csak a baratom szeretne lenni es semmi tobb:c)

2014. jún. 1. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

2. találkozón kiderül minden :)

de ha ő hívott akkor biztos többet szeretne én egy lány havertól nem kénék puszikat csak aki tetszik :)

2014. jún. 1. 17:39
 2/4 anonim válasza:
Tutira bejössz neki, csak kicsit meg lehetett ilyedve. 15/F
2014. jún. 1. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
valyon...
2014. jún. 1. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:

hát nagyon remélem hogy igazatok van:)

szerintetek ha adok majd sok puszit neki(o mondta hogy most nagyon sok puszit szeretne tolem kapni) akkor akar adhatok a szajara is es lehet belole smar is vagy az mar tulzas lenne?:o

egyebkent elnezest kerek a valyon miatt:) *vajon remelem igy mar nem zavar

2014. jún. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!