Miért van az, hogy alig van olyan lány, aki kedveli a BDSM-et?
23 éves vagyok, egyetemre járok, fél éve nincs barátnőm.
Eddig öt volt, de egyik sem kedvelte az ilyen dolgokat, így szakítottam velük.
Miért van az, hogy a legtöbb lány ennyire konzervatív?
"A BDSM olyan szexuális viselkedésformák gyűjtőneve, ahol szexuális élvezet keltését célzó szerepjátékban szélsőségesen elválik az irányító és alárendelt szerep. Két szereplője, az aktív, utasításokat adó úr (dom) vagy úrnő (domina) és a passzív, szenvedő szolga (sub).
Az élvezetet vagy nemi élvezetet itt a fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete és más hasonló érzelmek irányítják, generálják..." Wiki
"A 9. válaszolóval egyetértek, végre valaki érti a lényeget. Miért lenne prűd az, aki nem akarja, hogy csipeszeket tegyenek a mellbimbójára, ostorral verjék és forró viaszt csepegtessenek a fenekére? Nagyon el vannak itt egyesek tájolva."
Ezzel a hozzászólással tökéletesen jellemezted, amit a prűd szó jelent. Nem azt jelenti, hogy nem szereti a bdsm-et, hanem azt, h nem nyitott a dolgokra, tévhitben él, előítéletes, nem próbál ki smemit, inkább elterjeszti azokról, h rossz dolgok, csak h a saját lelkiismeretét nyugtatgassa. Esetedben a bdsm-et egyenlővé tetted a szado-mazoval, onnan is kiemeltél pár dolgot, ami egy kezdőnek akár sok is lehet (mondjuk a forró viasz meg az ostor csak akkor fáj, ha direkt úgy használják).
Nem azzal van a baj, ha egy pár aktívan szexel, és semmi közük nincs a bdsmhez. Gondolom ez teljesen elég gyakori, és természetesen így is lehet tökéletes a szex, meg minden.
Ott kezdődnek a bajok, amikor az egyik fél vágyik rá, de a másik arra se hajlandó, hogy a kisujját mozdítsa. Lehet védekezni meg hárítani azzal, hogy akkor most ki kire mit kényszerít rá, sztem egy normális párkapcsolat arról szól, hogy örömet okozzunk a másiknak, néha akár kisebb áldozatok árán is. Ha valaki már próbálta, és nagyon nem jön be, akkor nincs mit tenni, hanyagolni kell a dolgot.
De ha valaki az előítéletei szerint kezeli a dolgot, és a világból kifut ha a párja meg akarja kötözni, v éppen alárendelt akar lenni, stb, mindenféle perverznek elmondva, lelki sérülést okozva neki, az sztem nagyon gáz, pedig (főleg tapasztalatlanabb embereknél) nagyonis gyakori ez.
"Ez nem a konzervatív hozzáállás kérdése. Van, aki egyszerűen nem szereti a fájdalmat szex közben. Az pedig, hogy emiatt szakítasz velük, rólad állít ki szegénységi bizonyítványt."
De ha te olyan sötét vagy, hogy annyit sem tudsz, hogy a BDSM nem feltétlenül a fájdalomról szól, az meg rólad állít ki, de címereset.
én kedvelném, de nem merem elmondani a páromnak, hogy miket szeretek mert félek hogy betegnek tartana és szakítana velem... hát ilyen világban élünk.
25/L
Én nagyon szeretem, igaz, én az uralkodó fél voltam mindig is:)
18/L
Én egy dom-szub kapcsolatban vagyok már egy ideje mint szubmisszív nő.
De egyáltalán nem gondolom azt hogy prüdéria lenne, ha valakit ez nem vonz. Főleg azért mert vannak dolgok amik meg engem nem vonzanak, nem lennék pl domina mert az nekem nem okozna örömet, így megértem, ha a lányok többségének nem okoz örömet,hogy alárendelt fél legyen egy kapcsolatban.
Ez valóban nem csak a fájdalomrólés az alázásról szól, de legyünk reálisak,anélkül csak egyszerű vad, kikötözős szex lesz belőle, az meg nem bdsm.
Ami a prüdériát illeti: a volt pasim azt akarta, hogy felcsatolhatóssal elégítsem ki. megpróbáltam, de utáltam a helyzetet. De a mostani domom nem mondaná rám, hogy prúd vagyok.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!