Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bdsm - sub lány?

Bdsm - sub lány?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy fiatalkorúak is olvassák, a lényeg: 37 éves, magas, sportos, diplomás férfi vagyok. Sub hajlamú lányt keresek főként medical fetish érdeklődéssel. Gyakorlott, jelenleg független dom vagyok saját hellyel, eszközökkel. Egyelőre beszélgetőtársat keresek, később majd kialakul. Bunkók kíméljenek.

2014. jún. 17. 18:57
 1/6 Mr. Truth ***** válasza:
19%
Szürke ötven agymosááááááááááááááááááááááááááás Blőőőőőőeh
2014. jún. 17. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az úr régebb óta tolhatja mint az a könyv...

Én is régebb óta. 26/F

2014. jún. 17. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Kis barátom! Már akkor novellákat fordítottam és írtam, amikor ez a könyv még ötlet sem volt. Nem itt bizonygatom, de maradjunk annyiban, hogy eszközök és tapasztalat terén is ott vagyok.
2014. jún. 17. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Eropolison próbálkozz, az tele van ... bár egyébként minden nő sub alapból, ha kihozod belőlük ;-)

(39 éves gyakorlott dom :-D )

2014. jún. 17. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

van, de csak 26 vagyok.

fiatalabb passi felelne meg

2014. jún. 17. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon érdekelne (csak a témában kissé gyakorlatlan vagyok), és nem a szürke 50 árnyalata miatt, mert látom ezt a sztereotípiát mindenkire ráhúzzák :D

23/L

2014. jún. 25. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!