Bdsm - sub lány?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy fiatalkorúak is olvassák, a lényeg: 37 éves, magas, sportos, diplomás férfi vagyok. Sub hajlamú lányt keresek főként medical fetish érdeklődéssel. Gyakorlott, jelenleg független dom vagyok saját hellyel, eszközökkel. Egyelőre beszélgetőtársat keresek, később majd kialakul. Bunkók kíméljenek.2014. jún. 17. 18:57
1/6 Mr. Truth válasza:
Szürke ötven agymosááááááááááááááááááááááááááás Blőőőőőőeh
2/6 anonim válasza:
Szerintem az úr régebb óta tolhatja mint az a könyv...
Én is régebb óta. 26/F
3/6 A kérdező kommentje:
Kis barátom! Már akkor novellákat fordítottam és írtam, amikor ez a könyv még ötlet sem volt. Nem itt bizonygatom, de maradjunk annyiban, hogy eszközök és tapasztalat terén is ott vagyok.
2014. jún. 17. 19:03
4/6 anonim válasza:
Eropolison próbálkozz, az tele van ... bár egyébként minden nő sub alapból, ha kihozod belőlük ;-)
(39 éves gyakorlott dom :-D )
5/6 anonim válasza:
van, de csak 26 vagyok.
fiatalabb passi felelne meg
6/6 anonim válasza:
Engem nagyon érdekelne (csak a témában kissé gyakorlatlan vagyok), és nem a szürke 50 árnyalata miatt, mert látom ezt a sztereotípiát mindenkire ráhúzzák :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!