Miért van az, hogy alig van olyan lány, aki kedveli a BDSM-et?
23 éves vagyok, egyetemre járok, fél éve nincs barátnőm.
Eddig öt volt, de egyik sem kedvelte az ilyen dolgokat, így szakítottam velük.
Miért van az, hogy a legtöbb lány ennyire konzervatív?
Az mióta konzervatívizmus, ha valaki nem szeret valamit?
Most én nem szeretem a pacalpörköltet, akkor konzervatív vagyok?
"Az pedig, hogy emiatt szakítasz velük, rólad állít ki szegénységi bizonyítványt."
Tehát szerinted az a másik oldalról meg teljesen jogos, hogy valaki a prüdériáját rákényszerítse a másikra, és az meber soha ne kapja meg amire vágyik, hazugságban éljen, jobb esetben prostiknál vagy szeretőnél kapva meg azt amit szeretne - rossz esetben meg teljesen belehülyül, hiszen vannak dolgok, amiket nem szabad elfojtani?
Kérdező: ez azért van mert a nőket prűdnek nevelik, a neveltetés, oktatás során, csak tabukkal, riogatásokkal, és rengeteg téves információval találkoznak. Sokan azt hiszik a bdsm egyenlő a középkori kínzókamrák világával sajnos. Nem nyitottak smemire, mert nem akarnak r ibancnak tűnni. Közben meg kielégületlenek.
Erre azt tudom mondani, hogy akinek szegényes a szexuális kultúrája, azt vagy szép lassan be kell vezetni a dolgokba (ha megéri), vagy elküldeni szexuálterepautához, vagy hagyni a fenébe.
Egyébként manapság már annyira nem ritka az ilyen nő, hála annak, hogy a populáris média eléggé felkapta és valamennyire elfogadottá tette a bdsm-et (Szürke 50 árnyalata stb) de még mindig fényévekre vagyunk attól h ha szembejön veled egy csaj akkor mondjuk legalább 50% esélyed legyen h bennevan kicsit extrémebb dolgokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!