Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy alig van...

Miért van az, hogy alig van olyan lány, aki kedveli a BDSM-et?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, egyetemre járok, fél éve nincs barátnőm.

Eddig öt volt, de egyik sem kedvelte az ilyen dolgokat, így szakítottam velük.

Miért van az, hogy a legtöbb lány ennyire konzervatív?

2015. jan. 4. 20:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
És aki kedveli, az miért a szub részét kedveli csak???
2015. jan. 4. 20:35
 2/23 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem a konzervatív hozzáállás kérdése. Van, aki egyszerűen nem szereti a fájdalmat szex közben. Az pedig, hogy emiatt szakítasz velük, rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
2015. jan. 4. 20:35
 3/23 anonim ***** válasza:
én ismerek egyet :) csináltam haverom csajának a gépét, és ott volt a böngészési előzményekbe
2015. jan. 4. 20:36
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Kapa kéne a kezedbe.:)
 5/23 anonim ***** válasza:
Legtöbbször a 30+ban lehet erre találni vkit. Vagy legalább is engem ők találnak mindig be.:D
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Az mióta konzervatívizmus, ha valaki nem szeret valamit?

Most én nem szeretem a pacalpörköltet, akkor konzervatív vagyok?

2015. jan. 4. 20:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
2. ha eltérőek a szexuális igényeik, akkor minek legyenek együtt?
2015. jan. 4. 20:38
 8/23 anonim ***** válasza:
48%

"Az pedig, hogy emiatt szakítasz velük, rólad állít ki szegénységi bizonyítványt."

Tehát szerinted az a másik oldalról meg teljesen jogos, hogy valaki a prüdériáját rákényszerítse a másikra, és az meber soha ne kapja meg amire vágyik, hazugságban éljen, jobb esetben prostiknál vagy szeretőnél kapva meg azt amit szeretne - rossz esetben meg teljesen belehülyül, hiszen vannak dolgok, amiket nem szabad elfojtani?

Kérdező: ez azért van mert a nőket prűdnek nevelik, a neveltetés, oktatás során, csak tabukkal, riogatásokkal, és rengeteg téves információval találkoznak. Sokan azt hiszik a bdsm egyenlő a középkori kínzókamrák világával sajnos. Nem nyitottak smemire, mert nem akarnak r ibancnak tűnni. Közben meg kielégületlenek.

Erre azt tudom mondani, hogy akinek szegényes a szexuális kultúrája, azt vagy szép lassan be kell vezetni a dolgokba (ha megéri), vagy elküldeni szexuálterepautához, vagy hagyni a fenébe.

Egyébként manapság már annyira nem ritka az ilyen nő, hála annak, hogy a populáris média eléggé felkapta és valamennyire elfogadottá tette a bdsm-et (Szürke 50 árnyalata stb) de még mindig fényévekre vagyunk attól h ha szembejön veled egy csaj akkor mondjuk legalább 50% esélyed legyen h bennevan kicsit extrémebb dolgokban is.

2015. jan. 4. 20:43
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem értem miért prűd az, aki nem szereti a bdsm-et, de amúgy aktív a szexben. Vannak fogalomzavarok rendesen... Nem azért nem próbálja ki, mert prűd, meg ilyen neveltetést kapott, hanem mert egyszerűen nem vonzza. Miért nem lehet ezt megérteni?
2015. jan. 4. 20:48
 10/23 anonim ***** válasza:
76%
A 9. válaszolóval egyetértek, végre valaki érti a lényeget. Miért lenne prűd az, aki nem akarja, hogy csipeszeket tegyenek a mellbimbójára, ostorral verjék és forró viaszt csepegtessenek a fenekére? Nagyon el vannak itt egyesek tájolva.
2015. jan. 4. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!