Mit tegyek ha tetszik valaki?
Ha már Facebookon beszéltek az jó :)
Csak menj oda hozzá..nem hiszem hogy meg fog enni :D
Ötödikes????? Hetedikes????????????
Mi a k***va anyátok van???? Hova jut így ez a világ? :OOO
Jézusom.. előszöris kislány (igen, most szó szerint kislány) :
Nem tudom, mit a francot keresel 10-11 évesen a Szex témában, de tűnj el nagyon gyorsan, van neked leckét szerintem, holnap menni kell a kisiskolába a nagytáskával.
Másodszor a facebook alapból korhatáros, már az is elég nagy baj, hogy 15-16 éves kis csitrik fent vannak, holott nem kellene, akkor te újfent mit keresel ott??
Ha az én gyerekem lennél, akkor volna rendes értékrended és normális, KORODHOZ ILLŐ dolgokkal foglalkoznál, nem a hetedikes fiúkkal, meg a facebookkal, meg a gyakori kérdésekkel. Na tűnés vacsorázni, fogat mosni, táskát bepakolni, mert holnap korán kelsz.
#5, Made my day :D
kicsi szívem, a kérdésedre válaszolva: ne várj semmi komolyat ebben a korban, örülj neki ha eljuttok addig hogy megfogjátok egymás kezét. És ne a fészbukon lógjatok, tessék kimenni a játszótérre, vagy forrócsokizzatok, sétáltassatok kutyát... vagy vedd elő szépen a papírt és a tollat, és kezdeményezz levelezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!