Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ha tetszik valaki?

Mit tegyek ha tetszik valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok 5-dikes vagyok es van egy 7-dikes fiu aki tetszik facebookon mar leveleztunk viszont suliba meg nem beszeltunk szemelyesen.mit tegyek

2015. jan. 4. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
beszélj vele hidd el nagyon hatékony
2015. jan. 4. 19:19
 2/13 szandra124 ***** válasza:

Ha már Facebookon beszéltek az jó :)

Csak menj oda hozzá..nem hiszem hogy meg fog enni :D

2015. jan. 4. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert nem beszeltetek eloben?:o
2015. jan. 4. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Facebookon beszélgess vele továbbra is, a suliban mosolyogva köszönj mindig rá, és nyugodtan oda is mehetsz beszélni vele. Megkérdezheted, hogy mizujs vele, vagy valami facebookon beszélt témával kapcsolatos dolgot, stb. Aztán ha kölcsönös, akkor minden menni fog magától. :)
2015. jan. 4. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

Ötödikes????? Hetedikes????????????

Mi a k***va anyátok van???? Hova jut így ez a világ? :OOO

Jézusom.. előszöris kislány (igen, most szó szerint kislány) :

Nem tudom, mit a francot keresel 10-11 évesen a Szex témában, de tűnj el nagyon gyorsan, van neked leckét szerintem, holnap menni kell a kisiskolába a nagytáskával.

Másodszor a facebook alapból korhatáros, már az is elég nagy baj, hogy 15-16 éves kis csitrik fent vannak, holott nem kellene, akkor te újfent mit keresel ott??

Ha az én gyerekem lennél, akkor volna rendes értékrended és normális, KORODHOZ ILLŐ dolgokkal foglalkoznál, nem a hetedikes fiúkkal, meg a facebookkal, meg a gyakori kérdésekkel. Na tűnés vacsorázni, fogat mosni, táskát bepakolni, mert holnap korán kelsz.

2015. jan. 4. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne írj neki, nehogy falnak menjen a helyesírásod miatt.
2015. jan. 4. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Menj legózni.
2015. jan. 4. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:

#5, Made my day :D

kicsi szívem, a kérdésedre válaszolva: ne várj semmi komolyat ebben a korban, örülj neki ha eljuttok addig hogy megfogjátok egymás kezét. És ne a fészbukon lógjatok, tessék kimenni a játszótérre, vagy forrócsokizzatok, sétáltassatok kutyát... vagy vedd elő szépen a papírt és a tollat, és kezdeményezz levelezést.

2015. jan. 4. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
#5 tunj el nagyon gyorsan:DDD
2015. jan. 4. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem szinte semmi esélyed nincs nála. Én amikor 7.-es voltam rá se néztem egy 5.-es csajra. Az hogy beszéltetek nem biztosíték arra, hogy bejössz neki. De mindenesetre beszélj vele tovább, próbálj meg hozzá közelebb kerülni, személyesen is beszélgessetek. Ennyit tudok, most mondani. De azért sok sikert :)
2015. jan. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!