Hogy írjak rá? Eléggé tetszik és valami olyasmit szeretnék ami nem hagyományos.
Jöszöl-e vagy maradol?
Ezzel mindent ellehet mondani .
Amit elegánsan megtehetsz, hogy egyik képét úgy dicséred, hogy közben kérdezel tőle, ezzel válaszra készteted.
Pl. közösségi oldalon van túrázós/bringás/síelős, város főterén kávézós/sörözős, stb. képe, akkor mondhatod neki hogy tetszik neked ez a hely, és ő is egész jó a képen, hol készült. Ha tetszel neki, örül hogy ezzel gurítottal neki labdát az ismerkedés folytatásához.
Ráírtam azzal, hogy szia :)
Szimpatikusnak talállak ezért szeretnélek megismerni..te hogy vagy ezzel van kedved megismerni, beszélni?
"én vagyok a lány ő pedig elvileg nagyon félénk ezért terveztem, hogy én kezdeményezek"
Bocs, de te nagyon hülye vagy! A normális lányok nem kezdeményeznek!! Jeleket küldenek, meg szépen mosolyognak, de nem írogatnak meg nyomulnak! A k...rvák meg a r...bancok teszik ezt!
És nyomi félénk mulya po:csökkel is tilos kezdeni! Aki annyira nem életképtelen hogy felszedjen, az csak meg fogja keseríteni az életed a későbbiekben!!!
Legyen már eszed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!