Hogy írjak rá? Eléggé tetszik és valami olyasmit szeretnék ami nem hagyományos.
Figyelt kérdés
Miután rá írtam, hogy szia...Nem akarom azt írni, hogy mizu? Szerintem ez annyira átlagos meg, hát nem is ismerjük egymást..Még egyébként én vagyok a lány ő pedig elvileg nagyon félénk ezért terveztem, hogy én kezdeményezek és nem várom meg míg ő összeszedi magát...köszönöm előre is !2015. jan. 4. 12:06
11/12 A kérdező kommentje:
Ha alkalmam lenne rá mosolyognék én rá, de még nem találkoztunk és így nem is fogunk
..Belemehetnék ebbe a vitába számtalan érvez tudol felhozni az ellen, hogy miért is természetes manapság, ha a lány kezdeményez, de én amit kérdeztem arra meg kaptam a válaszomat én egyebet nem kérdeztem!
2015. jan. 4. 13:11
12/12 anonim válasza:
Én finomabban fogalmaztam meg azt, amit 10-es élesebben.
Tartással rendelkező lányhoz, nőhöz ilyen nyomulás nem illik.
Ha így sikerül is felszedned valakit, az nem fog annyira becsülni, mintha meg kellett volna dolgoznia érted, és vita esetén könnyen a szemedbe mondhatja, hogy Te akaszkodtál rá, nem akart tőled semmit, ami olyankor nőnek hidd el szarul tud nagyon esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!