Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az gáz hogy ha csak a nálam...

Az gáz hogy ha csak a nálam idősebb srácok érdekelnek? 16/L

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy egy korombeli vagy egy fiatalabbat nem látok helyesnek, de ők nem vonzanak... Jobban el tudnék képzelni egy párkapcsolatot egy nálam idősebb, érettebb pasival, jobban vonzódom hozzájuk. Sokkal jobban, magabiztosabban érzem magam velük. A korombeliekkel egyszerűen képtelen vagyok komolyabb dolgokban

gondolkodni, mint egy párkapcsolat.

Lehet hogy enyhe apakomplexus? (max 7 év külömbség)

2015. jan. 4. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én pont a "maximumod" vagyok hozzád mérve korban, de 2x is meggondolnám h mit kezdjek egy ilyen fiatal lánnyal

-akármennyire is bejöhet külsőre - nem biztos, hogy egy hullámhosszon lennénk

2015. jan. 4. 18:15
 12/12 anonim válasza:

Ez egyáltalán nem gáz. Én 18 évesen a 21-25 éves pasikhoz vonzódok, mert ők már érettebbek, és nem viselkednek annyira gyerekesen. Teljesen megértem, hogy idősebb srácok érdekelnek, mert a korosztályodban a fiúk fele egy beképzelt kis gy*kér. Az én korosztályombeli fiúk azt hiszik, hogy menők, mert isznak, és drogoznak és minden h*lye p*csát megdugnak. Én tuti bevezetném a kötelező katonaságot. Ott merne YOLO-zni, meg egy kiló zselét rátolni a kefe hajára... Na meg ezzel még jobban tudnának csajozni is. Én például oda vagyok a rendőrökért, a tűzoltókért és a katonákért is :D

Szóval apám nem nagy örömére az idősebb pasik vonzanak engem is:D

2015. jan. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!