Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan erjem el azt, hogy a...

Hogyan erjem el azt, hogy a fiu belem szeressen?

Figyelt kérdés
Mit tegyek azert hogy bejohessek neki? Milyen bokoknak orultok ti fiuk? Mit neztek meg elsonek?:D Segitsetek. ✌ milyen szamotokra az idealis csaj?! Mindeenre kivancsi vagyok.

#Hogyan erjem #azt el #hogy az a fiu aki nekem kell #belem szeressen.?
2015. jan. 4. 16:58
 1/4 Jozso89 ***** válasza:
Hali. Hát adj magadra, légy szép, és nézz a szemébe többször. Az hogy ki mit néz meg elsőnek az nagyon egyénfüggő, én pl szemet, hajat, arcot, szájat, utána jön a többi, de ha nincs hosszú haja, esetleg nem ápolt a haj az számomra olyan mintha férfi lenne, figyelmen kívül hagyom. Nagyon kevés nőnek áll jól a rövid haj szerintem. Légy önmagad, érintsd meg ne túl röviden, ne túl hosszan, nézz a szemébe többször és venni fogja a lapot.
2015. jan. 4. 17:04
 2/4 To7ka ***** válasza:

Ápoltság, úgy legyen egyben mindened, nem túl tömény jó illatok, mosoly, csillogó szemek. Ezek nem túl nagy elvárások, és nehéz velük tévedni.

Lányként megvan a lehetőséged, hogy úgy bókolj, mintha nem is bókolnál. A játékosság a legmeggyőzőbb szerintem. Mert egy mosoly mellett kacajjal kísérve az mindig aranyos lesz.

Érdeklődj, ha suliban van felé hajolsz, hogy "mit tanulsz?", rámosolyogsz, kedves vagy vele, segítséget kérsz, megkéred hogy elkísérjen valahova, ha konkrétan nem kifejezetten csúnya a lány, szerintem minden srác fejébe szöget üt, ha valaki közvetlen, játékos, és figyelmes. Volt pl egy kifejezetten csúnyácska osztálytársam, aki fogta magát és eljött egyszer masnival a fején valami nagyon fura ruhába, néha ugrándozott a folyosón, boldog volt és jól érezte magát a bőrében. Szimpatikus lett majd mindenkinek.

2015. jan. 4. 17:06
 3/4 anonim válasza:

Szia! Én lány vagyok de nekem már van fiúm úgy 2.óta

Én egy ideig azt hittem hogy jobb lesz ha titkolom meg minden de nem írtam neki levelet hogy leszünk e párok..

stb. Már aznap megkaptam a választ hogy igen leszünk párok és hogy én is tetszem neki. Csak mond el neki én a levelet választottam de oda is állhatsz elé és egyszerűn elmondod amit a szíved sugal! Én a fiúval ugyan annyi kiló vagyok mind a ketten átlagos méretűek!Sok szerencsét! :) =D

2015. jan. 4. 17:06
 4/4 Jozso89 ***** válasza:
To7ka is nagyon jól leírta. A lényeg hogy magadat add és így van, légy közvetlen. Nem kell szerepet játszani, mindig légy önmagad! Sok sikert!:)
2015. jan. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!