Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy hogy kibirom szex nélkül...

Hogy hogy kibirom szex nélkül az életet? sose voltam senkivel, és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik. pedig már huszonéves lány vagyok

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 12:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Végre érthető volt...

Szóval: szerintem az öntudatosabb és magukat nem beáldozni akaró nők kirúgnak egy olyan pasit, aki tényleg nem tiszteli őket.

A bukózásról annyit, hogy mi, lányok valahogy "ilyen is, olyan is"- típusú pasira vágyunk. Egyrészt legyen erős, férfias; fütyüljön a világra és járja a maga útját, valamint egy bizonyos szintig irányítson és így okozzon örömet. Ne szégyelljen néha a falhoz nyomni, és éreztetni, hogy ő a férfi; de ha már túl sok, akkor le lehessen állítani.

Valamint legyen (csak velünk, személyesen) őszinte, megértő és néha gyengéd is.

Néha túl sokat akarunk, be kell látni... :$

Kérdező: szerintem aszeuális vagy. Ha tovább akarod boncolgatni a témát, írj privátot, arra hamarabb válaszolok.

2015. jan. 4. 15:52
 32/32 anonim ***** válasza:
82%

Az a bajod, hogy nem voltál még jól (sehogy) megdugva.

Egyszer kipróbálnád, le sem lehetne spájszerozni a f_szról.

2015. jan. 10. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!