Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy hogy kibirom szex nélkül...

Hogy hogy kibirom szex nélkül az életet? sose voltam senkivel, és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik. pedig már huszonéves lány vagyok

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 12:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy leszel-e valakivel, a magánügyed... csak próbáltam kibogozni valamit igencsak kuszált és önmagának ellentmondó leírásodból.

Egyébként meg kiírtad a kérdést és kaptál rá választ. Nem ezt akartad?! Ha érteném, h mi a bajod, talán mondhatnék valami értelmesebbet is... -.-

2015. jan. 4. 13:04
 22/32 anonim ***** válasza:

mind két oldalon vannak csalódott emberek legyen akár nő akár férfi, ne gondold azt, hogy csaj egy pasi verhet át egy nőt... saját bőrömön tapasztaltam ennek ellenkezőjét és ez nem tegnap történt hanem 3 éve... de nem gondolnám mert 3 éve nem voltam senkivel ágyban ezért én most aszexuális lettem... abban igazad van, mai fiatalok azt hiszik ha ágyba bújnak akkor már ismerik is egymást... és akkor jön a csalódás meg a befordulás... a kihasználtság érzet stb. ne érts félre nem vagyok csúnya nem vagyok sem túl magas sem túl alacsony és rendben vannak a szociális képességeim is, csak egyszerűen ebben a világban nem találtam még olyan lányt aki nem az agyát játssza értelmes és tud kommunikálni normálisan...de persze fiatal pasi létemre a külső nekem is fontos... sajnos egy olyan halmaz elemeit keresem amelyből nincs sok.

F/23

23/32 Noren1989 ***** válasza:
Figyi, akkor minek kérdezgeted ilyenekről az embereket, már bocs? Eldöntötted, te bi vagy, mi erről nem tehetünk, további sok szerencsét az életben. Vagy azt várod, h nagy helyeslően odaírjuk, h mi meg B-zik vagyunk a sok elutasítás miatt ??? 25/F, am 18-as
 24/32 A kérdező kommentje:
a biszexuált véletlenül írtam ki,fogalmam sincs hogy sikerült,de látom ti még ott jártok..
2015. jan. 4. 13:06
 25/32 anonim ***** válasza:

Oké, véletlen volt a biszex kiírása. Felfogtam.

Honnan tudja bárki is, hogy te miért bírod ki szex nélkül az életet?!

Utálod a pasikat és ezt maguknak köszönhetik. Huszonéves vagy. Mi a kérdés?! Az első mondat, ami kérdés, érdemben nem válaszolható meg!!!

2015. jan. 4. 13:09
 26/32 Noren1989 ***** válasza:
Mivel azóta csak a sz_rt dobálod...mi is megtehetnénk, de azok a srácok nyilván nem véletlen nem maradtak melletted.
2015. jan. 4. 13:09
 27/32 A kérdező kommentje:
Arról van szó hogy nem inditanak be a férfiak,se szexuálisan,se semmilyen módon ,egyszerűen nem érdekelnek,de láttam sok férfit hogy bánik a mai lányokkal,és hát sajnálom a mai nőket,de én inkább élek egyedül,mint egy olyan férfival aki nem tud tisztelni egy nőt,és persze szerelem nélkül nincs is semmi értelme eleve egy kapcsolatnak
2015. jan. 4. 13:26
 28/32 anonim ***** válasza:
Én tisztelem a barátnőmet. Mindig is tiszteltem mindet, az már más kérdés ha nem vagyok velük bunkó, hanem kedveskedek nekik akkor már kevésbé találnak vonzónak! A nők a bunkókra buknak, férfiasabbnak találják, ennek ellenére azt mondják egy kedves megértő pasi kell nekik, ez igaz is, de csak részben, ha nem vagy bunkó is mellé egy kicsit akkor cseszheted.
2015. jan. 4. 14:13
 29/32 A kérdező kommentje:
Én eleve utálom a bunkó pasikat,szóval rólam kiindulva szó szerint felrúgnám az olyan pasikat
2015. jan. 4. 14:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen, te utálod. De hidd el sok lányt vesztettem el azzal hogy túlságosan kedves voltam!
2015. jan. 4. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!