Hogy hogy kibirom szex nélkül az életet? sose voltam senkivel, és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik. pedig már huszonéves lány vagyok
Nekem mindegy, hogy leszel-e valakivel, a magánügyed... csak próbáltam kibogozni valamit igencsak kuszált és önmagának ellentmondó leírásodból.
Egyébként meg kiírtad a kérdést és kaptál rá választ. Nem ezt akartad?! Ha érteném, h mi a bajod, talán mondhatnék valami értelmesebbet is... -.-
mind két oldalon vannak csalódott emberek legyen akár nő akár férfi, ne gondold azt, hogy csaj egy pasi verhet át egy nőt... saját bőrömön tapasztaltam ennek ellenkezőjét és ez nem tegnap történt hanem 3 éve... de nem gondolnám mert 3 éve nem voltam senkivel ágyban ezért én most aszexuális lettem... abban igazad van, mai fiatalok azt hiszik ha ágyba bújnak akkor már ismerik is egymást... és akkor jön a csalódás meg a befordulás... a kihasználtság érzet stb. ne érts félre nem vagyok csúnya nem vagyok sem túl magas sem túl alacsony és rendben vannak a szociális képességeim is, csak egyszerűen ebben a világban nem találtam még olyan lányt aki nem az agyát játssza értelmes és tud kommunikálni normálisan...de persze fiatal pasi létemre a külső nekem is fontos... sajnos egy olyan halmaz elemeit keresem amelyből nincs sok.
F/23
Oké, véletlen volt a biszex kiírása. Felfogtam.
Honnan tudja bárki is, hogy te miért bírod ki szex nélkül az életet?!
Utálod a pasikat és ezt maguknak köszönhetik. Huszonéves vagy. Mi a kérdés?! Az első mondat, ami kérdés, érdemben nem válaszolható meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!