Hogy hogy kibirom szex nélkül az életet? sose voltam senkivel, és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik. pedig már huszonéves lány vagyok
Lehet, hogy a környezetedben nincsenek igazán normális férfiak, de erről valószínűleg Te is tehetsz.
Egy olyan elit gimiből, ahol az érettségi átlag 4,8 (pl. Szent István Gimnázium) lényegesen minőségibb emberek kerülnek ki (akik később mind egyetemet is végeznek), mint egy szakiskolából (ahová az általános iskolák hülyéi mennek szakmát tanulni).
Ha sose voltál senkivel, csak úgy, a rettentő sok párkapcsolatod alapján ítélsz meg minket ? Am, akkor biszex vagy, vagy aszexuális....? Nem ugyanaz a kettő ;)
Am meg képzeld el, h akkor mi lehet a 30-as nőkkel, nekik azért kicsit több tapasztalatuk van, nem ?
25/F
Am sok sikert, ha tényleg nem kell neked f_sz.
Az hogy ki melyik iskolába jár nem tükrözi az észbeli képességeit.
Hiába jársz te valami elit-sznob suliba ha átlagos vagy és mondjuk azt mondom hogy én kiemelkedő:'D
"Sose voltam senkivel és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik."
Volt valami rossz élményed pasikkal? Olyanok, amilyenek; de nem érdemes általánosítani, mert vannak nagyon jófejek is!
Szóval pofára ejtettek, vagy valami még rosszabb?
"Biszex vagyok"
Most elgépelted, vagy a lányokhoz (is) vonzódsz?! Nem tudhatod, hogy biszex vagy-e, ha még nem voltál pasival, és ha senkivel nem voltál, akkor nem értem, hogy lehetsz biztos az orientáltságodat illetően. Vagy csak nem vagy tisztában a fogalmakkal. Esetleg tényleg lehetsz még aszexuális... nagyjából ennyi a választék xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!