Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy hogy kibirom szex nélkül...

Hogy hogy kibirom szex nélkül az életet? sose voltam senkivel, és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik. pedig már huszonéves lány vagyok

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 12:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy a környezetedben nincsenek igazán normális férfiak, de erről valószínűleg Te is tehetsz.

Egy olyan elit gimiből, ahol az érettségi átlag 4,8 (pl. Szent István Gimnázium) lényegesen minőségibb emberek kerülnek ki (akik később mind egyetemet is végeznek), mint egy szakiskolából (ahová az általános iskolák hülyéi mennek szakmát tanulni).

2015. jan. 4. 12:42
 12/32 A kérdező kommentje:
igen biztos,főlleg hogy mindenhol akad nemnormális férfi,na meg ha főlleg megjátszátok magatokat
2015. jan. 4. 12:44
 13/32 anonim ***** válasza:
Remélem egyszer találkozol egy olyan pasival mint én, meg fog változni a véleményed. /Igen direkt egoista hozzászólás volt/
2015. jan. 4. 12:46
 14/32 Noren1989 ***** válasza:

Ha sose voltál senkivel, csak úgy, a rettentő sok párkapcsolatod alapján ítélsz meg minket ? Am, akkor biszex vagy, vagy aszexuális....? Nem ugyanaz a kettő ;)

Am meg képzeld el, h akkor mi lehet a 30-as nőkkel, nekik azért kicsit több tapasztalatuk van, nem ?

25/F

Am sok sikert, ha tényleg nem kell neked f_sz.

2015. jan. 4. 12:49
 15/32 anonim ***** válasza:

Az hogy ki melyik iskolába jár nem tükrözi az észbeli képességeit.

Hiába jársz te valami elit-sznob suliba ha átlagos vagy és mondjuk azt mondom hogy én kiemelkedő:'D

2015. jan. 4. 12:51
 16/32 anonim ***** válasza:
36%
Elég kretén vagy!
2015. jan. 4. 12:53
 17/32 A kérdező kommentje:
Ebből látszik hogy nem vagytok okos emberek,ahhoz nem kell szeretkezés hogy kiismerj egy embert
2015. jan. 4. 12:54
 18/32 Noren1989 ***** válasza:
14-es voltam, na mondj egy számot, hány pasi kellett ehhez, h eljuss a p_ncinyalásig?
2015. jan. 4. 12:58
 19/32 anonim ***** válasza:

"Sose voltam senkivel és nem is akarok egy pasival se lenni, mert utálom őket, de ezt maguknak köszönhetik."

Volt valami rossz élményed pasikkal? Olyanok, amilyenek; de nem érdemes általánosítani, mert vannak nagyon jófejek is!

Szóval pofára ejtettek, vagy valami még rosszabb?

"Biszex vagyok"

Most elgépelted, vagy a lányokhoz (is) vonzódsz?! Nem tudhatod, hogy biszex vagy-e, ha még nem voltál pasival, és ha senkivel nem voltál, akkor nem értem, hogy lehetsz biztos az orientáltságodat illetően. Vagy csak nem vagy tisztában a fogalmakkal. Esetleg tényleg lehetsz még aszexuális... nagyjából ennyi a választék xD

2015. jan. 4. 13:00
 20/32 A kérdező kommentje:
Jézusom,gratulálok utolsó ,nem voltam senkivel,mondom senkivel ..és nem is leszek ezt fogd fel
2015. jan. 4. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!