Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, homlokpuszit mikor...

Fiúk, homlokpuszit mikor adtok a lánynak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint akkor szoktam amikor egy számomra fontos lánynak szüksége van arra, hogy érezze, hogy szeretik, és van kihez fordulnia. Vagy amikor fülig szerelmes vagyok, de mindkét esetben fontos személynek kell lennie.
2015. jan. 3. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem a párom, azt üzeni (ő nincs fenn GYK-n), attól függ ki az a lány. Ő a családja nőtagjainak ad puszit a homlokára.

Én akkor kapok, tőle ha valami hülyeséget csináltam:) Persze kiegészítve vigyorgással és "Jól van kicsim, ûgyes voltál!" szöveggel:)

2015. jan. 3. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem ertem melyik kreten pontozta le a bocsanatkeresemet. Szivbol jott.(tenyleg)
2015. jan. 3. 22:32
 14/15 anonim válasza:

Én tök sokszor kapok barátomtól, bár könnyű dolga van, a válláig érek :D

És nálunk pl pont semmi köze nincs a szopihoz

15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Arra voltam kíváncsi, hogy valaki írja-e azt, amit a 11-es válaszoló, vagyis, hogy akkor, ha azt akarja az illető, hogy érezzük, hogy vigyáz ránk.:)

12-es, erre viszont nem gondoltam volna, azt hittem a család nőtagjai inkább ar arcukra kapják a puszit.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!