Fiúk, homlokpuszit mikor adtok a lánynak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 22:08
5/15 A kérdező kommentje:
Első, nem azt kérdeztem, hogy adtok-e, hanem, hogy mikor...
Második, köszönöm.
3-4. kevésbé közönségesebb hozzászólásnak jobban örültem volna, mert nem csak abból áll az élet, amit leírtatok, én például nem az után kaptam a puszit.
2015. jan. 3. 22:14
6/15 anonim válasza:
búcsúzáskor szoktam legtöbbször az utolsó pillanatban, amikor már nem akarom húzni az időt puszizkodással.
volt olyan is hogy csak úgy kapott egy csaj mert nagyon tetszett de különböző okokból ezt nem mondhattam el neki.. legalább oda adhattam neki egyet, ezért még ember nem sértődött meg.
7/15 anonim válasza:
Pedig sz_o_pás után adunk többnyire. :) meg akkor, ha nem költötte el az összes lóvét bevásárláskor egy újabb nyaksálra. :)
8/15 anonim válasza:
#5 bocsanat a tapintatlansagom miatt
9/15 anonim válasza:
Pl első randin ha nagyon tetszik az illető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!