Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai 14 éves lányok miért...

A mai 14 éves lányok miért képzelik magukat felnőtt/ nagy lánynak? Persze ezt a fiúkra is értem ők is miért képzelik magukat nagynak?

Figyelt kérdés
Válasznál kort is ìrjatok

2015. jan. 1. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts plzzzzz. 15/F
2015. jan. 1. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Hosszú és bonyolult dolog és igaz, de csak egy adott társadalmi rétegben lévő lányokra.
2015. jan. 1. 18:08
 3/8 anonim válasza:
58%
ez a túlzott sorozat,film nézés miatt van (Gossip Girl stb)
2015. jan. 1. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy kicsi vagyok, de többen is mondták, hogy érettebb vagyok a koromnál. ;) 13/f
2015. jan. 1. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérlek kedves ne hidd azt hogy az összes marha én pl. a kivétel vagyok. Bár az igaz hogy a nagyképű ecset fejű nyomorékok azt hiszik nagyok de nem szint úgy a lányoknál . Én nem vagyok beképzelt és mégis tudok normális lenni . a felnőttek engem invitálnak estélyekre , mert én kiérdemeltem az ő bizalmukat és én ezzel élek is. 14f
2015. jan. 1. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor tisztelet a kivètelnek aki meg èpp nem ilyen az meg valószinűleg nagyon suta ès nem lehet vele èrtelesen beszèlni.. persze itt is vannak kivètelek
2015. jan. 1. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A lányoktól elvárják - "előbb érnek a koruknál" címszó alatt, a testük elkezd változni, egyre több közük lesz a szexualitáshoz.
2015. jan. 1. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Na de magyarázd már el, hogy mit jelent az, hogy "nagynak képzelik magukat". Nekem erről egy lego-várost Godzillaként leromboló kisgyerek ugrik be, de tapasztalatom szerint 14 éves korban az ilyesféle játék már kevésbé jellemző.

18/F

2015. jan. 1. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!