Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok csajozni, akár hogy...

Nem tudok csajozni, akár hogy próbálkoztam! Ciki ha prostikhoz szoktam el járni? 25f

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 18:14
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
hogyan legyek pozitiv ha nem kellek senkinek.
2015. máj. 3. 17:55
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

ha máshogy nem megy, akkor elmész Afrikába, és megdugsz egy random feketét, sztem pozitív leszel tőle.

De igazából vmi doki nem kellene neked, ennyire akkor se voltam negatív azért, mikor kidobott az a csaj, akit mocskosul szerettem. Olyan jó volt, mikor nem fürdött lé.

2015. máj. 3. 17:59
 23/26 anonim ***** válasza:
Úgy legyél pozitív, hogy sz@rd le, és mutass közömbösséget a téma iránt. Én ha kicsit becsiccsentek, akkor már automatikusan nem is próbálok csajozni, egyszerűen megtanulta az agyam alacsony szinten, hogy le kell mondani a nőkről ilyenkor, kár a gőzért. Pedig ez néha butaság, többször rájöttem már utólag, hogy ja, aktivizálnom kellett volna magam.
2015. máj. 3. 20:02
 24/26 A kérdező kommentje:
Én meg próbálok csak nem tudok.De most már kezdem le szarni a témát.Feleslegesen huzom fel magam,bele kell törődnöm hogy nem kellek a nőknek.Igaz kicsit nehéz elfogadni.
2015. máj. 3. 20:36
 25/26 anonim ***** válasza:
basszus, én egyszer sem akartam, elszórakoztam és el is szórakozom az életemet, és mégis akad csaj, azt nem akarni kell, hanem kialakul, ha jól elvagy vkivel, kezeld úgy a csajokat, mintha fiúk lennének, ne akarj tőlük semmit, előbb utóbb lesz, aki szeret, de ha már prostikhoz jársz, akkor beszélgess velük, szívesen beszélget némelyik majd veled, velük is tök jól elvoltam, mindenkiben van vmi érdekes dolog, bár némelyik csajba nekem kell beletenni sajnos :D
2015. máj. 3. 20:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Volt példa rá hogy már meg kérdezték hogy miért nincs senkim.Én meg csak annyit tudtam mondani hogy nem kellek a nőknek.Jól mondod el lehet velük beszélgetni.De sajnos hiába erőlködtem eddig.Nincs értelme csak a hangulatomat veszi el. Inkább el kerülöm a nőket.
2015. máj. 3. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!