Nem tudok csajozni, akár hogy próbálkoztam! Ciki ha prostikhoz szoktam el járni? 25f
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 18:14
11/26 anonim válasza:
Vannak ettől sokkal cikibb dolgok is. Nekem sincs barátnőm, de az tart vissza, hogy bár a szexet megkapnám, szeretetet nem. És azért az sem ártana, ha szeretné valakit az ember. Érzelem nélkül nekem nem megy.
12/26 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ha jól értem, elintézed annyival, hogy nem megy, és nem is próbálkozol.
13/26 A kérdező kommentje:
már elég sokat próbálkoztam!És csak a hangulatomat megint el venné mindentől ha megint nem sikerülne a csajozás.
2015. jan. 3. 20:14
14/26 anonim válasza:
Ne legy gyava. Szedd ossze magad. Meglatod bejon csak higyj magadban.
L
15/26 A kérdező kommentje:
Már fel adtam teljesen!
2015. márc. 9. 22:35
16/26 anonim válasza:
Én viszont nem próbálkozom eleget. Na, eljössz velem egy "laza bárba" alias kocsma? 28f
17/26 A kérdező kommentje:
Minek menjek el valahova is?Nem kellek a nőknek!
2015. ápr. 29. 14:30
18/26 anonim válasza:
Csak jobb, mint mindig otthon. Ezért pl. nem csak éjszakai kimozdulásról lehet szó.
Én ezzel szemben lehet, hogy tudok csajozni és lehet, hogy kellek a nőknek, mert nem vagyok ronda. De meg kéne ismerkednem a nőkkel annyira (értsd, nem csak ott vagyok, és pár szót beszélünk), hogy ez a tény legalább számítson, és legalább vmi kósza gondolat szülessen a fejükben.
19/26 A kérdező kommentje:
Jó neked!Nekem nem hiszem hogy valaha lesz is valakim!
2015. ápr. 30. 19:41
20/26 anonim válasza:
Ez a lényeg, h mindenki ilyen pozitív legyen az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!