Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek milyen volt az első...

Kinek milyen volt az első csók? Hány évesen tötént? Valami tanács, amit jó ha tudok?

Figyelt kérdés
15 leszek/fiú vagyok

2015. jan. 3. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
moss fogat
2015. jan. 3. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:

8.-ba, 14 évesen:D

Engedd el magad, ne görcsölj rá, mert abból semmi jó nem sülhet ki

2015. jan. 3. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:

21

És ne legyél benne olyan szar, mint én voltam.

2015. jan. 3. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:
előtte kerüld a hagymafélék fogyasztását, főleg a fokhagymáét. illetve a füstölt húsokat is hanyagold. és a kolbász a legnagyobb ellenséged!
2015. jan. 3. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
próbáld le utánozni azt amit a párod csinál és akkor nem lesz probléma
2015. jan. 3. 12:52
 6/11 To7ka ***** válasza:

Nagyon kis aranyos volt:) Festékes lett az orrom hegye, halloween-i buliba,13 évesen.

Csak nyugisan, visszafogottan! Ne akard túl jól csinálni. Kezd rövid csókkal a száján, közel maradsz, újabb csók, hosszabb, természetesen nem zárod össze a szád végig (mint pl pusziknál, vagy ahogy egy hal tátong, na úgy ne), és ne csinálj semmi agresszívat! Pl ne dugd át a nyelved, onnantól már teljesen nyugodtan bízhatod rá, hogy diktálja a tempót, ő is felfedezze neki mi a jó.

És a kezeiddel közben öleld, szorítsd magadhoz a csípőjénél, simogasd a hátát, nem tudom ebben a korban a beletúrás a másik hajába még mennyire okés, vagy 14-15 éves lány még azt hinné miatta, hogy rögtön az ágyban folytatná, de ne csak lógasd sután a kezeid magad mellett!:)

Ha sokáig tart a randi rágózni se árt, csak időben köpd is ki:D

2015. jan. 3. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
16 vagy alig 17, erre pontosan már nem emlékszem. Nem volt rossz, nem bénáztam, pedig igencsak hajlamos vagyok rá :D
2015. jan. 3. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:

én is nyolcadikos voltam, 14 éves. rémes volt. sok-sok-sok nyállal tolta a pasi. kedvem lett volna kiköpni utána a felesleget, de eléggé illetlenségnek éreztem. az elég undorító volt.

a kevés nyál az tuti jó dolog. mást nem tudok javasolni... ahogy érzed. finoman és gyengéden csináld. ne mindig ugyanazt, reagálj a barátnőd visszajelzéseire.

és ne nyitott szájjal közelíts. szájrapusziból induljon ki. az kellemesebb.

22/l

2015. jan. 3. 13:15
 9/11 anonim válasza:
17 evesen volt. egyaltalan nem keszultem ra, mert kocsmazni indultunk az akkori barataimmal. egy ido utan feltunt az egyik osztalytarsnom. mellem ult. lehajoltunk vmiert es egyre jobban bujt. majd valami furcsa, de jo erzes volt, es kabe 5-6 mp utan leesett, h eppen lesmaroltak. rogton levette, h o az elso. nevetett, de aztan tovabb csokoloztunk, immaron nyiltan. jo izu volt a csokja, asszem ezt nevezik kemianak. szoval varatlanul jott. nyilvan fontos a szajhigiene, de magatol fog jonni, ha ragorcsolsz, sokkal nehezebb. summazva no para
2015. jan. 3. 13:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várok további tanácsokat is, de inkább magára a csókra koncentrálva. A higénia nállam alap. :) Arról meséljetek hogy a csók hogyan a legtökéletesebb. Nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek:) Egyébként nem vagyok ügyetlen, csak érdekelnek a talasztalataitok.
2015. jan. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!