Kinek milyen volt az első csók? Hány évesen tötént? Valami tanács, amit jó ha tudok?
8.-ba, 14 évesen:D
Engedd el magad, ne görcsölj rá, mert abból semmi jó nem sülhet ki
21
És ne legyél benne olyan szar, mint én voltam.
Nagyon kis aranyos volt:) Festékes lett az orrom hegye, halloween-i buliba,13 évesen.
Csak nyugisan, visszafogottan! Ne akard túl jól csinálni. Kezd rövid csókkal a száján, közel maradsz, újabb csók, hosszabb, természetesen nem zárod össze a szád végig (mint pl pusziknál, vagy ahogy egy hal tátong, na úgy ne), és ne csinálj semmi agresszívat! Pl ne dugd át a nyelved, onnantól már teljesen nyugodtan bízhatod rá, hogy diktálja a tempót, ő is felfedezze neki mi a jó.
És a kezeiddel közben öleld, szorítsd magadhoz a csípőjénél, simogasd a hátát, nem tudom ebben a korban a beletúrás a másik hajába még mennyire okés, vagy 14-15 éves lány még azt hinné miatta, hogy rögtön az ágyban folytatná, de ne csak lógasd sután a kezeid magad mellett!:)
Ha sokáig tart a randi rágózni se árt, csak időben köpd is ki:D
én is nyolcadikos voltam, 14 éves. rémes volt. sok-sok-sok nyállal tolta a pasi. kedvem lett volna kiköpni utána a felesleget, de eléggé illetlenségnek éreztem. az elég undorító volt.
a kevés nyál az tuti jó dolog. mást nem tudok javasolni... ahogy érzed. finoman és gyengéden csináld. ne mindig ugyanazt, reagálj a barátnőd visszajelzéseire.
és ne nyitott szájjal közelíts. szájrapusziból induljon ki. az kellemesebb.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!