Mit kellene tennem? Esetleg tanács?
Arról lenne szó, hogy szemezgettem a buszon egy lánnyal (már többször is), de még nem beszéltem vele. Közbe megtudtam, hogy bulizik, iszik, cigizik és ez nekem nagyon nem jön be. Mivel szinte minden nap egy busszal jövünk haza, így elég rossz érzés, hogy keresi a tekintetem és látszik, hogy bejövök neki, de én mégse vagyok benne, mert minek szemezzek vele hogyha úgy se megyek oda hozzá.
Ez így nagyon rossz érzés nekem, mert nem tudom honnan vagy miért, de érzek valamit. (Plusz még ugye ő mit érezhet, mit gondolhat? Lányok. Ti mit gondolnátok ha ilyen helyzetben lennétek?)
Sokat gondolok rá, hogy milyen jó lenne ölelni, csókolni stb. Nem voltam még szerelmes se. (oviban volt az előző barátnőm:D)
Remélem azért a lényeget értitek és bocs, hogy ennyire össze vissza írtam le, csak siettem.
Legyetek szívesek a korotokat és a nemeteket is odaírni a válaszhoz.
Köszönöm. :)
15/F A lány is ilyen körül lehet.
Miért minket kérdezel?
Neked nem tetszik a csaj értelmi szintje, 15 évesen iszik, cigizik. Akkor miért érdekel, hogy mit gondolhat? Hagyd a fenébe.
Köszönöm a gyors választ. Először is: Azért kérdezlek titeket, mert tanácsot kértem.
Miért érdekel, hogy mit gondolhat? Ez egy jó kérdés, talán az "érzés" miatt.
Ha biztosan tudod, hogy iszik, bulizik, cigizik, stb, szóval nem csak hallottad valahonnan, akkor hagyd a fenébe. Ha nem tudod biztosra, akkor próbálj vele megismerkedni.
De ha az értékrendetek nem egyezik, akkor jobb hagyni, mert úgyse lesz belőle semmi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!