Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek? Esetleg tanács? Lejebb
Figyelt kérdés
szoval nem találok barátnőt.pedig nem mondom h csúnya vok. sportolok is.őszinte meg értő vok. érdeklődő.bármiről elbeszélgetek egy lánnyal.udvarias vagyok meg minden. és mégsincs semmi.lehet rosz helyen keresek. v nem tudom v csak szimplán vmit elbaszok. : DD esetleg vki vmi 5 let v vmi?: D2013. szept. 18. 18:19
1/6 anonim válasza:
Ötlet 1#: Mondat kezdés nagybetűvel.
Ötlet 2#: A vagyok és a vok között mindössze az agy a különbség. Ami azért nem olyan csekély.
Ötlet 3#: Tanulj meg helyesen írni.
Ötlet 4#: Pont után space.
Átlagos lányok, átlagos szabályszerűségei ezek. Én nem vagyok sznob pcsa, de aki ennyit nem bír megtenni, hogy normálisan ír, akkor én meg nem tisztelem meg azzal, hogy komolyan veszem.
2/6 A kérdező kommentje:
nem értem.ez mire jó?: D sose értettem. kijavítgatni a másikat
2013. szept. 18. 18:24
3/6 anonim válasza:
Majd most írnak a kiscsajok! :)
4/6 anonim válasza:
Te kértél tanácsot, én pedig adtam. Nem kijavítottalak.
5/6 anonim válasza:
"v csak szimplán vmit elbaszok. "
Elsőnek is a helyesírással tetted ezt. Aki magát fényezi, azzal valami baj lehet. És ha velem ilyen hangnemben, tehát ilyen trehányul beszélgetnél, azonnal a levesben találnád magad.
6/6 anonim válasza:
Százszor leírtuk már , hogy aki ennyire tiszteletlen, hogy ilyen igénytelenül ír nekünk, nem is reménykedhet abban, hogy tisztességes választ kap. Az ilyen azonnal kinyitja a Trollok kapuját, és ezrével özönlenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!