Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esetleg valami tanács?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg valami tanács?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy szerintetek a gyógyszer hatása ez?

Februárban egy fiúval összegabalyodtam és éreztük egymást, de nem akartam és két vagy három döfés után én abbahagytam. Nos az első kérdésem az lenne, hogy itt nincsen semmi gond a terhességgel kapcsolatban?Ez nem jelent semmit?!

Aztán és voltam nőgyógyásznál május végén, és láttam is a méhem de nem volt semmi elváltozás(itt egy babára gondolok)!

Felírt egy gyógyszert, ami beállítja a hormonjaimat..és azóta folyamatosan hízok, és a hasam is kemény fel vagyok fújódva..ez ugye csak a gyógyszer lehet?

köszönöm a használható válaszokat!:)

2013. aug. 7. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg a gyógyszer hatása
2013. aug. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!