Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet hogy kicsit béna, de...

Lehet hogy kicsit béna, de csókhoz tippeket tudtok adni? Lányok ti mit szerettek?

Figyelt kérdés
Mit csináljak a nyelvemmel? Mennyire használjam? Teljesen kezdő vagyok és nagyon szükségem van a tanácsokra. Lányok mit szerettek, fiúk mi műkönik? Csak normális válaszokat légyszi

2014. márc. 19. 21:47
 1/3 anonim válasza:

Erre normális választ??!

Majd az jön magától. Majd ha olyan helyzetben leszel azzal a bizonyos lánnyal, hogy ez magától fog jönni, neaggódj:)

2014. márc. 19. 21:53
 2/3 T's lover válasza:
Hát... Kezdem a szokásossal. Ne félj minden jön magától. Aztán. Én lány vagyok, és a barátommal mindketten szeretjük a finom harapdálást de másoknál ez nemtom hogy van. :) nyelvhasználat... Tudod ez is egyénfüggő. Van aki jobban szereti ha sokat használod a nyelved van akinek jobban bejön a szimpla csók ez akk fog kiderülni. :) lényeg h ne félj, nem egy nagy ördöngösség, beléd van kódolva :P
2014. márc. 19. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. márc. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!