Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kérlek az olyan válaszoktól...

Kérlek az olyan válaszoktól hogy vigyék füvet, szórjak elé rajzszöget kíméljetek! Thx? Tippeket kerek!

Figyelt kérdés

EZ AZ EGY ESÉLYEM VAN NEM SZÚRHATOM EL! Tippek?

Megtudtam hogy hétvégén lent lesz az a fiú biciklizni aki nagyon tetszik. Ott lesznek a haverjai is és nem tudom hogy közeledjek felé? Ha tegyük fel elesik és én odamennék megkérdezni jól van-e? Az ciki lenne a haverjai előtt? És ha vérezne neki akkor pl bekötném meg ilyenek. Nem tudom mit tegyek vagy hogy közeledjek felé és ez az egy esélyem van!! Segítség!!!!! Ötleteket is írjatok. Am a fiúról annyit kell tudni hogy raszta,imádja a reggae-t.

Még nem adtál meg a kérdésedhez kulcsszavakat!

2014. jan. 15. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Már majdnem sírva fakadtam de a legvégén.

Még nem adtál meg a kérdésedhez kulcsszavakat!

Ekkora egy elcseszett kamukérdést.

2014. jan. 15. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudtad, hogy még nem adtam meg a kérdésemhez kulcsszavakat. Jó, hogy szóltál egyébként.
2014. jan. 15. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már egy ideje űzi az ipart nagyon gyér az esély, hogy eltaknyol.
2014. jan. 15. 21:35
 4/6 anonim válasza:
Mond el neki...hivd el randira..
2014. jan. 15. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Valahogy ejtesd el... mondjuk 1 karót oldalról átlöksz az első kerék küllői közé és a villába tuti beleakad és olyan fejest dob mint még soha..
2014. jan. 15. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
akaszd ki a fékét... amúgy vigyél neki füvet
2014. jan. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!