Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Tippeket?

Mit tegyek? Tippeket?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem de soha nem beszéltünk meg semmi ilyesmi. De egyszerűen a kisugárzása, a mosolya, a szeme, a haja (Rasta), a nézése mindenee megfogott. És teljesen belezúgtam.. Öt évvel idősebb nálam. Tudom hogy most sok savat fogok kapni de akkor is. És nem tudom mit tegyek, hogy közeledjek felé? Mindig ott vannak a haverjai.. Kérlek csak normális válaszokat adjatok ees TIPPEKET hogyan közeledjek?
2014. jan. 16. 19:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Jaj és 13/L
2014. jan. 16. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt mondanám írj neki, hívd el csak őt suli után találkozni, meginni valamit, de mivel 13 éves vagy így nincs elég bátorságod, szal nem fogod elhívni. Így hát csak az maradt hogy búslakodj, suli után pedig otthon a sarokban magzati pózban énekel Shinedown-tól számokat, miközben csokit eszel.
2014. jan. 16. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Kislány, b'szod, szerinted nincs kereső a hasonló kérdések felkutatására? Miért kell hétszázadszorra is feltenni Ugyanazt a témájú kérdést? Te egy lusta és ignoráns dög vagy. Már pardon.

Na de válaszolva: valószínűsítem, nem egy agyi szinten mozogtok. Mármint nem hiszem, hogy kislányokra izgul fel. Ha pedig p'csavirág vagy, még több mínusz pont.

2014. jan. 16. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az ötlet már halva született.És nem az 5 év korkülönbség miatt, hanem mert nem vagytok egy korosztály.
2014. jan. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!