Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok megnyílni mások...

Nem tudok megnyílni mások előtt, adnátok tippeket?

Figyelt kérdés

Suliba inkább ülök egyedül mint, hogy odamenjek beszélgetni valakihez, miért? Régebb óta vagyok így és már elegem van :S

barátaim se sok van, bulizni 1-2x voltam, bnőm is rám unt 2 hónap után. Olyan gáz -__- 18F

2013. dec. 7. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
adok inkább tippmix tippet,jobban jársz.
2013. dec. 7. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
jó hogy mondod mert az is kéne xd
2013. dec. 7. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem a megnyílással van a baj szerintem, unalmas lehetsz, akit nem érdekel semmi, nem lehet vele miről beszélni, stb.

Ezen kellene változtatni, a többi ráér utána is, de jönni is fog magától.

2013. dec. 7. 16:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok unalmas :d mondjuk az életem nem tartalmas az biztos de lehet velem beszélgetni, humorérzék is akad bőven. A kezdeményezéssel van baj.
2013. dec. 7. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:

De miért vagy unalmas? Ha van humorod, akkor az már jó így elsőre. Pedig akkor azzal a pár baráttal el kéne menni szórakozni, iszol egy-két pohárral, lájtosan, és tudsz kezdeményezni. Most hogy a csajod rád unt... Ezt ő mondta?

Na meg ez a generáció, hát nem irigyellek, ami a csajokat illeti, azt biztos.

2013. dec. 7. 16:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha iszok nincs baj...de nem lehetek ittas egész nap. Nem ő mondta de szerintem azért. Egyáltalán nem unalmas a személyiségem,de az életem talán az. Tartalmasabbá kellene tennem :D
2013. dec. 7. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:

:-D Mér, 24/24 delérium. :-)

Hát akkor először is foglalkozz azzal, hogy tedd tartalmasabbá. Például sportolj, csinálj olyat, amit szeretsz. Nem hinném, hogy csak azoknak vannak barátai, akiknek baromi izgalmas az élete. Örülj neki, hogy inkább unalmas, és mondjuk nem alkoholista szülőkkel laksz, vagy ilyesmi.

2013. dec. 7. 16:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Jah az lesz :D nem lehetetlen küldetés ez :D
2013. dec. 7. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hát. Hasonszőrű embereket kell keresni, akik vevők a poénjaidra és fordítva. Szerintem nem vagy egy elveszett fiatalember. :-)
2013. dec. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!