Van még itt értelmes lány, aki beszélgetne?
Figyelt kérdés
csak az írjon aki tudja mi az a beszélgetés. 20/f2015. jan. 3. 00:38
1/11 anonim válasza:
"csak az írjon aki tudja mi az a beszélgetés"
:)))
2/11 anonim válasza:
Jelen. :) Mondjuk attól függ, milyen témában akarsz beszélgetni... 21/L
3/11 anonim válasza:
Nővel ne kívánj túlzott mélységekben beszélgetni, ezt javaslom. Őszinte szó ritkán hagyja el a szájukat. Aki lepontoz igazat ad!
4/11 anonim válasza:
Te vagy a "létezik még lány aki visszaír?" srác?
5/11 anonim válasza:
Ha tudsz nekem Mószi-t szerezni,akkor beszélhetünk... :DD
6/11 A kérdező kommentje:
nem túl bíztató.
2015. jan. 3. 00:54
7/11 anonim válasza:
Fiú vagyok. Én is próbáltam már számtalanszor lányokkal beszélgetni, de valahogy nem tudtunk eljutni kellő mélységig. A trükk annyi, hogy nem kell túlzásba vinni a szófosást, mert vagy nem értenek, vagy pedig olyat mondasz, ami nem tetszik nekik.. Szerintem élőben minden estre jobb..
8/11 A kérdező kommentje:
az egy dolog, hogy őket nem érdekli más, csak ami a fejükben van, de el is várják, hogy valaki szórakoztassa őket, mert beszélni nem tudnak. tisztelet a kivételnek. nem mindenki ilyen, de sokkal közülük nem lehet beszélgetni normálisan.
2015. jan. 3. 01:01
10/11 anonim válasza:
Ha meg áll a felkérés akkor szívesen amúgy is rég beszélgettem egy nagyot :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!