Csajok, Lányok, Leányzók, Kisasszonyok, Hölgyek, Nők! Kaphatok értelmes választ tőletek?
Ha a válasz nem ):
Biztosan te is egy mély érzésű kivert nő vagy és nem szeretnél egy kibontatlan kérdésre válaszolni. Ez esetben ne olvass tovább :) .
Ha a válasz igen (:
Szeretnék veletek beszélgetni. Bármiről. Hányat tojt a szomszéd tyúkja, milyen filmeket szerettek, vagy mi az életfilozófiátok? Miért esik nehezetekre az érzéseitekről beszélni? Hogyan kezdeményeztek egy pasinál? Mit szerettek az életben? (A "mindent" és "semmit" szó nem válasz :)
19/F
Na,te tuti jó vagy a nőknél! :D ma már álmos vagyok,de holnap ha még aktuális,dumálhatunk! :D
20/L
én is beszélgetek szívesen.
Amit én szeretnék az életben ,az az ,hogy megtaláljam a saját, belső békém . tudom,ez furán hangzik,de egy egyszerű dologról van szó,amit megvalósítani talán éppen ezért olyan nehéz. El akarom azt érni,h ne más emberektől függjön a boldogságom, hogy tudatosan úgy éljek ,h minden nap egy boldogság.
Lényegében az önsajnálkozást kerülni akarom, mert az nem vezet semmire.
A jó az egészben,h jó úton haladok ,és napról napra egyre jobb. Még akkor is ,ha vannak mélypontok ,amiken nehéz túllendülni.
18L
Oh tetszik ez a kérdés. Továbbá unatkozom. Olyannira, hogy otromba keselyűként most iderepülök és azt mondom: Nekem is írjatok! :D
22F
U.i.: Kedves 19F. Ne haragudj!
Tudjátok, kedves Hölgyek, ma találkoztam egy lánnyal. Nem volt külsőleg szép, de belsőleg igazi. Kifelé tiszta és nem látszat érzéseket vetített. Nagyon jól esett vele beszélgetni, eltölteni a napot. Nem történt semmi komoly, vagy komolytalan köztünk. Igaz, az élet hozott minket egy asztalhoz és nem tudtuk, hogy találkozunk, de jó barátság jött létre.
Szerintem a férfiak többsége képtelen tisztelni a nőket. Pedig megérdemlik. Azt érzem, hogy úgy gondoljátok, nem akartok választ adni nekem ide. De tegyétek meg. Ha nem teszitek meg, akkor is válaszoltok, mert ez esetben azt érzem, igazam van, mert nem mertek/tudtok cáfolni. A kérdésem csak annyi volna: Mi az első benyomásotok rólam ez után a poszt után?
Ha nem válaszoltok úgy érzem majd, hogy nem érzitek magatokat elég erősnek, hogy állást foglaljatok valamiben. Ami pedig a női szellem szívósságának mond ellent. Azt hiszem, az én legnagyobb hibám ( ami nem minden esetben tekinthető hibának ), hogy szeretem a nőket. Dehát férfi vagyok, ez a véremben van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!