Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, Lányok, Leányzók,...

Csajok, Lányok, Leányzók, Kisasszonyok, Hölgyek, Nők! Kaphatok értelmes választ tőletek?

Figyelt kérdés

Ha a válasz nem ):

Biztosan te is egy mély érzésű kivert nő vagy és nem szeretnél egy kibontatlan kérdésre válaszolni. Ez esetben ne olvass tovább :) .

Ha a válasz igen (:

Szeretnék veletek beszélgetni. Bármiről. Hányat tojt a szomszéd tyúkja, milyen filmeket szerettek, vagy mi az életfilozófiátok? Miért esik nehezetekre az érzéseitekről beszélni? Hogyan kezdeményeztek egy pasinál? Mit szerettek az életben? (A "mindent" és "semmit" szó nem válasz :)

19/F

2014. dec. 26. 22:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Párótoknak betört a bicskája... Kár... De, én vagyok a hibás, többnyire olyan kérdéseket tettem fel amelyeknek úgy tűnik semmi értelme. Igazából számomra hasznosak voltak. Köszönöm az eddigi merész embereknek, mindent felülmúló válaszaikat!

(Ezt a döntésemet a privát beszélgetések alapján hoztam.)

2014. dec. 27. 23:11
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom olvassátok e még amit ide írok, de nem is számít. Akit érdekel úgy is elolvassa.

Úgy érzem, mégis csak vannak, akiknek nem törik be egykönnyen a bicskájuk. Öröm is velük beszélgetni. Sőt, egyenesen tanulságos! ;)

2014. dec. 28. 01:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Jujj nekem nagyon szimpatikus ahogy írsz! Én szívesen beszélgetek veled!! :)) L/18
2014. dec. 31. 01:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Én is beszélgetnék veled. Már írtam privit de nem írtál jó pár napja. Ha neked itt jobb, itt is beszélgethetünk :)

2015. jan. 8. 11:28
 15/20 anonim válasza:
Szia :) jófejnek tűnsz, írj nyugodtan :) L/17
2015. jan. 17. 21:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem túl tenyérbemászónak tűnsz O.O

Az egyszerűen nem természetes, hogy mindig tudod, mit kell mondani.

2015. febr. 3. 21:19
 17/20 A kérdező kommentje:
Hmm... valószínűleg igazad van.
2015. ápr. 16. 23:35
 18/20 anonim válasza:

Nekem nyugodtan írhatsz :)

Kíváncsi vagyok a személyiségedre.

2016. febr. 20. 23:33
 19/20 anonim válasza:
utolsó vagyok. elfelejtettem az életkorom 17/L
2016. febr. 20. 23:34
 20/20 Estel.19 válasza:

Szia!

Megy még a beszélgetősdi? :D

26 éves lehetsz.

Változott benned valami, ami a nőket illeti?

2021. nov. 22. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!