Lányok ti örültök ha a pasitok minden találkozásnál kedveskedik valamivel?
Figyelt kérdés
Akár egy csoki vagy desszert stb2015. jan. 3. 00:32
12/16 anonim válasza:
szerintem kár erre rászokni, mert utána ha egyszer nem viszel valamit hiányolni fogja. egyszer-egyszer alkalom adtán egy kis ajándék azt' legyen öröm.
13/16 anonim válasza:
Lófszt kell vinni, én egyszer vittem egy mercit egy csajnak, aki bejött, és dugás lett a vége!
14/16 anonim válasza:
Szerncsére többet nem láttam a fajtáját se!
15/16 anonim válasza:
Persze,örülnék neki de egy picit kellemetlen lenne kis idő után,mert úgy érezném,hogy nekem is kedveskednem kéne valamivel.Lehet megbeszélném vele,hogy nem várom el tőle és nem emiatt fogom szeretni őt,hanem az együtt töltött idő miatt:)
16/16 anonim válasza:
Nekem sok lenne, úgy érezném nekem is vissza kell adnom, pedig felesleges pénzkidobás, mindkettőnk részéről. Persze én is örülök, ha néha valami meglepetéssel vár, de legyen ez kb havi egy, ne minden alkalommal. Nem fogom ettől jobban szeretni.
(Az ilyen emberek hisztiznek utána, hogy mennyit költöttek a csajra, aztán mégis kidobták őket, tehát az összes lány biztos csak pénzéhes r.bi, meg hogy mennyi pénz kell a barátnőtartáshoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!