Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve
Ugyan ne legyél ennyire negatív! Itt is fogsz kapni jó sok privátot!:) Sok hely van, ahol lányként könnyen ismerkedhetsz, ha nem megy annyira, kezdésnek jók az ehhez hasonló oldalak, meg van még pár visszafogottabb.
Nyugodtan kezdeményezhetsz srácokkal beszélgetést, a korodban még Ők is elég félénkek, könnyen lehet ez a baj. Ha szeretnél valamit tegyél érte, új közösségek, új programok, szélesebb baráti kör, kipróbálni új dolgokat ahol lehet találkozni emberekkel, vagy interneten levelezgetni. Fel a fejjel!;)
Ez miért lenne lealacsonyodás?
Ezeknek a "lealacsonyodottaknak" van barátjuk,miközben te meg azon rágódsz,hogy lehet,hogy baj van veled,de közben nem biztos.
Nagyon ismerős a dolog... hasonló cipőben járunk, mert én is elég sok bókot kapok a külsőmre és a belsőmre egyaránt, még sincs senkim, és soha nem is volt az elmúlt 17 évben (tudtommal az ovis "nagy szerelem" nem számít bele, vagy tévedek? :D).
Komolyra fordítva a szót, talán az a probléma, hogy a mai fiúk többségéhez viszonyítva túl magasak az elvárásaim, mert leszögeztem, hogy nem fogok megelégedni egy bunkó, magát mindennél többre tartó, egoista pasival. Szerintem fontos, hogy szoruljon valami értelem az illetőbe, ez van, lehet, hogy sokat kérek, bár nem igazán értem a helyzetet.
Viszont amit én látok... a megoldás az lehetne, hogy próbálj meg kicsit jobban nyitni a többiek felé, ahogyan Te is írtad. Tudom, hogy ez kicsit olyan "vak vezet világtalant" szituáció, de a saját példámból kiindulva mondom, hogy ha elhatározod, akkor menni fog. Tegyél érte, hogy találj valakit, és ne lealacsonyodásként tekints arra, hogy kommunikálj másokkal, hiszen másképp nem megy, az igazi nem fog holnap reggel az ajtódon kopogtatni a semmiből. Ez alatt persze nem azt értem, hogy Neked kellene "rámásznod" egy-egy pasira, de azért néhány lépést a lányoknak is szabad (sőt, kell!) tenni.
Bocsi, hogy ilyen értelmetlenre sikeredett, most ennyi telt tőlem, de természetesen átérzem a helyzetet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!