Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Nagyon elvagyok...

Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, miért, de 17 éves létemre senkim sem volt meg, és ezt kezdem nagyon szègyellni. Attól félek, hogy én vagyok a hibás egyedül. Az igaz, hogy kissé visszahúzódó vagyok, meg csöndes, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudok felszabadult lenni, és nyitni a másik felé, ha valaki szimpatikus és kedvesen bánik velem. Mégsem jön össze semmi, és nagyon el vagyok bizonytalanodva, meg persze keseredve is, és úgy érzem, hogy ez utóbbi kezd elhatalmasodni rajtam. Pedig azt mondják nincs rá okom, ne szomorkodjak, még ráérek, de nem tudom félretenni a folytonos önmarcangolást, a fiúk utáni sóvárgást, és magát a tényt, hogy nem kellek senkinek, habár nekem is szükségem lenne arra, hogy szerethessek és végre szeretve legyek. Azt mondjak, hogy szép vagyok, és okosnak is tartanak, és olyanokat is megkapok, hogy nem olyan vagyok, mint a többi, velem egykorú lány, hogy érettebb vagyok az átlagnál. De akkor kérdem én! Miért nem közelednek felém? Nekem kéne kezdeményeznem? Lassan úgyis le fogok alacsonyodni erre a szintre, mert már nagyon unom, hogy én csak mások boldogságát szemlélem, és nem a sajátomat élem át.

2015. jan. 2. 23:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
lehet nem vagy egy szépség?
2015. jan. 2. 23:40
 2/19 anonim válasza:
majdnem elsírtam magam ahogy olvastam, ez olyan szomorúra sikeredett...:'(
2015. jan. 2. 23:41
 3/19 To7ka ***** válasza:

Ugyan ne legyél ennyire negatív! Itt is fogsz kapni jó sok privátot!:) Sok hely van, ahol lányként könnyen ismerkedhetsz, ha nem megy annyira, kezdésnek jók az ehhez hasonló oldalak, meg van még pár visszafogottabb.

Nyugodtan kezdeményezhetsz srácokkal beszélgetést, a korodban még Ők is elég félénkek, könnyen lehet ez a baj. Ha szeretnél valamit tegyél érte, új közösségek, új programok, szélesebb baráti kör, kipróbálni új dolgokat ahol lehet találkozni emberekkel, vagy interneten levelezgetni. Fel a fejjel!;)

2015. jan. 2. 23:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha van kedved ismerkedni egy szinten maganyos 17 eves FIUVAL irj ram batran :))
2015. jan. 2. 23:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy nem vagyok csúnya... Meg, hogy rendben vagyok. De egyszerűen nem értem, és nem találom a választ arra, hogy miért taszítom a fiúkat...
2015. jan. 2. 23:45
 6/19 opened paradise ***** válasza:

Ez miért lenne lealacsonyodás?

Ezeknek a "lealacsonyodottaknak" van barátjuk,miközben te meg azon rágódsz,hogy lehet,hogy baj van veled,de közben nem biztos.

2015. jan. 2. 23:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Lealacsonyodás?! Ezt meg honnan vetted?
2015. jan. 2. 23:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Senkit nem állt szándékomban lenézni, csak valami oknál fogva ezt a szót találtam a legmegfelelőbbnek. Az igazság az, hogy én azt szeretném, ha nem nekem kéne megtennem az első lépést. Régen annyira magától értetődő volt, hogy a fiúk lépnek előbb.
2015. jan. 2. 23:47
 9/19 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek, nem vagy egyedül :/ 18/f
2015. jan. 2. 23:50
 10/19 anonim válasza:

Nagyon ismerős a dolog... hasonló cipőben járunk, mert én is elég sok bókot kapok a külsőmre és a belsőmre egyaránt, még sincs senkim, és soha nem is volt az elmúlt 17 évben (tudtommal az ovis "nagy szerelem" nem számít bele, vagy tévedek? :D).

Komolyra fordítva a szót, talán az a probléma, hogy a mai fiúk többségéhez viszonyítva túl magasak az elvárásaim, mert leszögeztem, hogy nem fogok megelégedni egy bunkó, magát mindennél többre tartó, egoista pasival. Szerintem fontos, hogy szoruljon valami értelem az illetőbe, ez van, lehet, hogy sokat kérek, bár nem igazán értem a helyzetet.

Viszont amit én látok... a megoldás az lehetne, hogy próbálj meg kicsit jobban nyitni a többiek felé, ahogyan Te is írtad. Tudom, hogy ez kicsit olyan "vak vezet világtalant" szituáció, de a saját példámból kiindulva mondom, hogy ha elhatározod, akkor menni fog. Tegyél érte, hogy találj valakit, és ne lealacsonyodásként tekints arra, hogy kommunikálj másokkal, hiszen másképp nem megy, az igazi nem fog holnap reggel az ajtódon kopogtatni a semmiből. Ez alatt persze nem azt értem, hogy Neked kellene "rámásznod" egy-egy pasira, de azért néhány lépést a lányoknak is szabad (sőt, kell!) tenni.

Bocsi, hogy ilyen értelmetlenre sikeredett, most ennyi telt tőlem, de természetesen átérzem a helyzetet.

17/L

2015. jan. 3. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!