Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jó ötlet lenne?

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy kocka vagyok,nincs önbizalmam,alig van 1-2 haverom,nem vagyok csúnya,elég izmos vagyok de mégis kocka.. Utoljára nyáron voltam bulizni azóta 1x sem.. Most arra gondoltam hogy egy kicsit összeszedem magamat és elmegyek bulizni egy haverommal de itt az a leglényegesebb hogy csajozni szeretnék, de viszont soha nem volt még csajom.17 éves vok,félénk, nem mernék odamenni egy ismeretlen csajhoz csak úgy leszólítani hogy tetszik,de mivel bulikon szoktam inni (mértékkel),amitől sokkal sokkal nagyobb az önbizalmam, kedvesebb vagyok az emberekkel igy simán odamehetnék egy csajhoz beszélgetni vele, elkérni a számát.. Volt egy olyan eset hogy másnap ugyanazt az énemet adtam mint előző nap rèszegen és általába úgy szokott lenni.. Én mértékkel szoktam inni,szóval csak pont annyit hogy jobban érezzem magam,sokkal beszédesebb vagyok,kedvesebb,nem csinálok baromságokat teljesen normális vagyok és úgy ézem hogy így simán szerezhetnék magamnak csajt :) szerintetek?
2015. jan. 2. 02:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát akkor? Miért írod ezt? Menj ki és csajozz be
2015. jan. 2. 03:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak érdekelne a véleményetek ki mit mond erről :D
2015. jan. 2. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!