Hogyan "tanulhatom", hogy jobb legyen a szövegem?
21 éves vagyok, és nem volt még rendes kapcsolatom. Sajnos nehezen tudok ismerkedni a múltbeli sikertelenségeim miatt, és ezért nem is nagyon merek kezdeményezni. A lányokat általában szoktam érdekelni, bár ez néha talán a megjelenésem miatt van így. Divatos srácnak tűnök, de nehezen tudom eldönteni, hogy tetszem-e nekik, vagy csak szimpatikus vagyok. Utána már nehezebben tudok lépni, gyakran elstresszelem a lehetőségeimet, a "lehetséges" barátnő jelölteket.
Viszont amint iszom, ahogy tegnap is, sokkal felszabadultabb leszek, olyan magabiztos vagyok, hogy ha másnap visszagondolok rá, vagy a szituáció megtörténte után, nem tudom elhinni magamról, hogy ilyen sikeresen tudok érvényesülni. Olyan szövegek dőlnek néha belőlem, bármilyen hülyén is hangzik, hogy tudom pia nélkül nem tudnék ilyeneket, főként a félénkségem miatt. Persze a másik fél is iszik ilyenkor, de a lényeg az, hogy sokkal sikeresebbnek érzem magam. Szeretném ezt józanul is elérni, de nem tudom hogyan lehetnék ebben jobb. Tudom a legjobb az lenne, ha a gyakorlatba tudnám ezt fektetni, de sajnos ez elég nehéz, mivel viszonylag ritkán bulizok.
Hogyan tudnék fejlődni a magabiztosság terén? Miként lehetnék sikeresebb? Köszönöm a válaszokat:).
Ugyanilyen helyzetben vagyok :D
Nekem ez az első pár szemkontaktusnál fontos, utána már bekerül egy bizonyos 'zónába' szval onnantól már nem idegenként tekintek rá.
Viszont tetszik h logikailag lépésről lépésre építed fel a saját fejlődésedet, ellentétben sokakkal akik itt sajnáltatják magukat.
Köszönöm a válaszaitokat, mentek a zöldek. :)
Az igazság az, hogy néha nekem is arra van szükségem, hogy kisírjam magam, és megírjam a nagyvilágnak a bajaimat. De miután megvolt ez a szilveszter, végre sikerült egy pici önbizalmat szereztem, egy lány rám is kattant (ő kezdeményezett), igaz ugyan, hogy nem tetszett nekem, de viszonylag rég éreztem, hogy ennyire rámkattant vna valaki, és a többi, amit írtam, az még jobban segített rajtam lelkileg.
A színészkedés tényleg jó ötlet, mindig is érdekelt, de lehet, hogy most komolyabban is el kellene gondolkoznom rajta, főleg úgy, hogy így még több embert is megismerhetnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!