Hogy érjem el, hogy felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy NAGYON megtetszett az egyik osztálytársam (fiúról van szó). Régebben megtudta, hogy tetszik nekem, de lehet azóta elfelejtette. Jó barátok vagyunk meg minden, de a közelében feszengve érzem magam. Mostanában észrevettem, hogy néz... A suli utolsó napján rászántam magam, amikor éreztem, hogy engem bámul, ránéztem, elmosolyodtam majd továbbfordultam beszélni az osztálytársammal... azóta nem beszélünk, nem os figyel (mondjuk téli szünet van, aznap óta nem találkoztunk). Mi van? Mit tegyek, hogy felkeltsem az érdeklődését?2014. dec. 30. 23:46
1/3 anonim válasza:
Most vagy megmondod neki hogy tetszik, vagy megy tovább az oda-vissza kacsintás...
2/3 anonim válasza:
"házi nyúlra nem lövünk" ez alapszabály
3/3 To7ka válasza:
A mosoly már ügyes volt, de ha barátok vagytok azt nehéz átbillenteni. Legyél még a közelében nőies, az is tök jó ha másokkal beszélgetsz közbe, kicsit laposítsd el a barátságot. Utána nyugodtan menj oda beszélni hozzá, de már kevésbé barátilag. Kérd ki a véleményét magadról, vagy hints el neki utalásokat, mint pl "milyen szívesen meginnék valakivel egy forró csokit", "de jó lenne megnézni egy filmet", stb... Ha veszi a lapot, szuper!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!