Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy az iskolai rendszergazda felfigyeljen rám?
Egy menő gimiben tanulok, hamarosan 16 leszek. Idén jött hozzánk egy új rendszergazda. Kb. egy olyan 10 évvel lehet idősebb. Mindig kedves velem, van hogy meg is kérdezi, hogy hogy vagyok, vagy múltkor versenyen voltam, és utána rákérdezett, hogy hogy sikerült? Ez jelentheti azt, hogy tetszem neki?
Most igaz nyári szünet van, de szeptemberben szeretném, ha valami történne. Tudtok tanácsot adni?
Ő ugye nem számít tanárnak? Mert azt tudom, hogy tanárral tilos összejönni.
Ja, de van egy kis probléma. Én pár centivel magasabb vagyok nála, és eléggé testes vagyok. :( Ez nagy hátrány?
Lefotózod este, amint lefekvés előtt szürcsölöd a kakaót, felrakod instagramra, ellinkeled neki és visszaírja, hogy:
"Kakaóbiztos a géped?"
Ha 10+ évvel idősebb, akkor lehet, hogy csak laza. Nem viselkedik olyan szerencsétlenül a lányok közelében, mint a korodbeliek. Tehát ne bízd el magad, de ha van egy kis szimpátia, akkor már van esélyed.
Senki sem jár logarléccel randizni. Én is azt hittem, hogy magasabb vagyok a kiszemeltemnél... aztán kiderül, hogy ő a magasabb, de ez nem gond.
Van 2 hónapod, hogy kevésbé legyél testes. Mennyi az annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!