A fiuknak mert csak a r*banc lanyok jonnek be?
16-os valaszolo akit te ott leirtal mar a megjelenesebol latszik h egy bunko ,nocsabasz,penz ehes ember.
es nem bisztos h rendes az a lany akinek normalisak az eletszemszogei a latszat csal.vagy csak jol ba tudja csapni szegeny noket. :/
Amit manapság elvárnak az a vizilabdázó-alkat kalandor fejjel.
ezt cáfolom!
hogy is fogalmazzam meg...
a r*banc lányok nekünk olyanok mint egy svédasztal
jólnézki meg minden DE kiszámíthatatlan ki nyúlja le az utolsó falatot vagy hogy mi van rajta és még a gyomrod is el tudod vele rontani nagyon csúnyán aztán hoppon maradsz
a normális lányok meg egy "anya" aki tudja a kedvenc ételünket és habár nem mindig az van ami éppen jól esik de az kifizetődőbb hosszútávon és ha esetleg rosszul vagy akkor kikeveri a szódabikarbónát aztán jobban leszel
összesítve eleinte kell a kaland de aztán a 95% unk talál egy "anyát" egy normális igen szerethető lányt
ezt hogy leírtam igen becsüld meg mert most éhes lettem :)
bocs a helyesírási hibákért
#27-es erdekes osszehesonlitas...de nagyon aranyos. :D
de mi van addig a jo lanyokkal amig ti"kalandoztok" ?
tudod mindig születnek fiúk és mindig lesz fiú aki már kikalandozta magát
a lányok találhatnak mindíg fiút
de gondolj bele ha nem kéne keresni a párod csak egy csettintésre lenne melletted valaki
te nem éreznéd rosszul magad miatta?
én nem örülnék hogyha mindíg lenne lány mellettem mert egy kapcsolat után dukál egy kis szünet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!