Az ilyen lányok bejönnek a fiúknak?
Hogy megtudjam hogy mindenkinek csak a magas vékony nagymellű különlegesen műre festett hajúak jönnek be. De ez az én kérdésem én kérdezek.
Számomra az alacsony lányok sokkal vonzóbbak és cukibbak, mint a nálam kicsit alacsonyabbak vagy egy magasak. Én 176 vagyok, így az alacsony kategória nálam 150-168.
Szerintem az átlagos testalkat a legvonzóbb, ami nem is túl vékony, nem is túl duci.
Nem szeretem a nagy melleket, de kb ez az utolsó szempont, amit számításba veszek, ha egy lányról van szó. Ha választani kéne, akkor a kicsit választanám.
Visszataszítónak találom, ha valaki festi a haját. Ugyanígy vagyok a sminkkel is, bár elfogadom, hogy néha-néha, alkalomadtán kifestik magukat a nők, de mindennapos használatra nagyon feleslegesnek tartom. Számomra az a legszebb, amit a természet adott, legyen akármilyen színű haj is az.
Az átlagos öltözködés meg szintén plusz pont, mert ez türközi a gondolkodásmódját. Én nagyra értékelem, ha valaki nem követi a birka tömeget, mert esetleg saját gondolatokkal is rendelkezik, és képes eldönteni, mit szeretne hordani.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!