Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen lányok bejönnek a...

Az ilyen lányok bejönnek a fiúknak?

Figyelt kérdés
Barna hosszú hajú,szemüveges,aranyos arcú alacsony nőies alkatú de nem telt viszont nem is vékony átlagosan öltözik.
2014. dec. 25. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2014. dec. 25. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Leírás alapján igen, de képről jobban meg tudnám mondani.
2014. dec. 25. 12:28
 3/11 anonim válasza:
Igen így bejönnek :) de jó lenne kép is ;)
2014. dec. 25. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Ike
2014. dec. 25. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Most épp egy sem jön be az ajtómon, de bejöhetne.
2014. dec. 25. 12:42
 6/11 anonim válasza:
Bocs, de mi értelme van az ilyen kérdéseknek?
2014. dec. 25. 13:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Hogy megtudjam hogy mindenkinek csak a magas vékony nagymellű különlegesen műre festett hajúak jönnek be. De ez az én kérdésem én kérdezek.
2014. dec. 25. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Hogy megtudjam hogy mindenkinek csak a magas vékony nagymellű különlegesen műre festett hajúak jönnek be. De ez az én kérdésem én kérdezek.

Számomra az alacsony lányok sokkal vonzóbbak és cukibbak, mint a nálam kicsit alacsonyabbak vagy egy magasak. Én 176 vagyok, így az alacsony kategória nálam 150-168.

Szerintem az átlagos testalkat a legvonzóbb, ami nem is túl vékony, nem is túl duci.

Nem szeretem a nagy melleket, de kb ez az utolsó szempont, amit számításba veszek, ha egy lányról van szó. Ha választani kéne, akkor a kicsit választanám.

Visszataszítónak találom, ha valaki festi a haját. Ugyanígy vagyok a sminkkel is, bár elfogadom, hogy néha-néha, alkalomadtán kifestik magukat a nők, de mindennapos használatra nagyon feleslegesnek tartom. Számomra az a legszebb, amit a természet adott, legyen akármilyen színű haj is az.

Az átlagos öltözködés meg szintén plusz pont, mert ez türközi a gondolkodásmódját. Én nagyra értékelem, ha valaki nem követi a birka tömeget, mert esetleg saját gondolatokkal is rendelkezik, és képes eldönteni, mit szeretne hordani.

Röviden ennyi.

2014. dec. 25. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem be
2014. dec. 25. 19:03
 10/11 anonim válasza:
Be, bizony :)
2014. dec. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!