Koreai vagy kínai fiúknak bejönnek az európai lányok?
Figyelt kérdés
Hát az az igazság, hogy nekem nagyon-nagyon tetszenek a "ferde szemű" fiúk és ők szeretik az európai lányokat vagy inkább a saját nemzetük lányait szeretik?2014. szept. 21. 21:26
1/5 anonim válasza:
náluk is kb. úgy megy,mint nálunk.Vannak európai lányok,akiknek ázsiaiak jönnek be,de van olyan is,akiknek a néger pasik..náluk is ízlés kérdése.
2/5 anonim válasza:
Sárgákkal nem érdemes...inkább keres magadnak EUROPAI fiút nem kell felhigítani a fehér vért!!
3/5 anonim válasza:
én pl " sárga lány vagyok és fehér férfival hígítom fel a vérem ". na én magamat soha nem tudnám elképzelni hasonló származású pasival. ugyanez vonatkozik az ellenkező nemre. valamelyik lehet szintén irtózna a saját fajtájától mint kapcsolat, de lehet h valaki meg pont ehhez ragaszkodik.
20/ "sárga" L...
( előzőnek: bunkó paraszt. )
4/5 anonim válasza:
Tedd azt ha gondolod...de szerintem mindenkinek otthon van a helye.mondjuk a te népeddel konkrétan semmi gond nincs sőt tisztelem a történelmüket...de a te családod meg a srác é se nézi túl jó szemmel a kapcsolatot szerintem...Én egy Magyar Ó.-n élő német vagyok,de a mi családunknál speciel nem divat a vegyes házasság kapcsolat . Alulírott:Bunko paraszt
5/5 anonim válasza:
magyar állampolgár vagyok, itthon vagyok. sem az ő sem az én szüleim nem nézik rossz szemmel. szerintem az már idejét múlt h ne keveredjenek a gének.. a magyar ember sem tiszta magyar már. lehet, hogy nem divat nálatok, de biztos van aki vegyes házasságot köt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!